16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Άγγελος Χαντί μιλάει αποκλειστικά στο Athlitika.news και στη Μαρία Ξενάκη

Όλοι γνωρίζουμε τον Άγγελο Χαντί, έναν παίκτη που έχει σημαδέψει το όνομα του με την φανέλα τόσο του Εργοτέλη, όσο και του ΟΦΗ.

Έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος χαρακτηρίζεται για το πάθος και την μαχητικότητα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Έχει περάσει από μεγάλες Ελληνικές ομάδες του ποδοσφαιρικού χάρτη όπως ο Άρης, ο Ηρακλής και βέβαια και εκεί που πέρασε τα περισσότερα ποδοσφαιρικά του χρόνια στην Κρήτη, φορώντας την φανέλα του Εργοτέλη και του ΟΦΗ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής την φετινή χρονιά θα αγωνιστεί με την φανέλα του Αιγάλεου, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Άγγελος Χαντί τo νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αιγάλεω, μιλάει αποκλειστικά στο Athlitika.news και στη Μαρία Ξενάκη

Η συνέντευξη, του Άγγελου Χαντί, τα όσα δήλωσε στην Μαρία Ξενάκη:

  1. Μαρία Ξενάκη: «Άγγελε μου , καταρχάς σε ευχαριστώ για την αποκλειστική συνέντευξη. Θα σε γυρίσω αρκετά χρόνια πίσω, στο 2008 που υπέγραψες το πρώτο σου επαγγελματικό συμβόλαιο στο εξωτερικό, για λογαριασμό της Τρέντσιν , στη Σλοβακία.

Από τότε μέχρι και σήμερα η πορεία σου είναι ανοδική. Αυτό σε έχει αλλάξει ως χαρακτήρα; Είσαι αρκετά προσγειωμένος και ώριμος , από όσο σε ξέρω!

Άγγελος Χαντί: «Καταρχάς εγώ σε ευχαριστώ για συνέντευξή, ο χαρακτήρας μου ποτέ δεν άλλαξε, δεν αλλοιώθηκε ποτέ παρέμεινα ο ίδιος, ότι και να γινόταν στην καριέρα μου.

2) Μαρία Ξενάκη: «Η όλη πορεία σου στο χώρο αυτά τα χρόνια, σε γέμισαν με εμπειρίες δημιουργικές;»

Άγγελος Χαντί: «Σίγουρα, επειδή έπαιξα και στο εξωτερικό πήγα σε αρκετά μέρει γέμισα από εμπειρίες, το πιο σημαντικό είναι ότι γνώρισα πολύ αξιόλογους ανθρώπους, συμπαίκτες που έγιναν φίλοι, οικογένεια.

Πήρα πάρα πολλά, έμαθα πάρα πολλά, το σημαντικότερο είναι ότι με έκανε καλύτερο άνθρωπο»

3) Μαρία Ξενάκη: «Και ερχόμαστε στην πρόταση που δέχτηκες από το Αιγάλεω. Τι σε έκανε να πεις το μεγάλο ΝΑΙ, στον κ. Παλτόγλου , που σημειωτέον είναι από τους πολύ αγαπητούς ανθρώπους!»

Άγγελος Χαντί: «Το Αιγάλεω ήρθε στην ζωή μου τώρα, με έκανε να πω το «ναι» πρώτα από όλα, που μίλησα με του ανθρώπους του Αιγάλεω, που έχουν έναν πρόεδρο πραγματικό κόσμημα για το ποδόσφαιρο και μακάρι να μείνει αυτός ο άνθρωπος στον χώρο του ποδοσφαίρου για τον έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο.

Φυσικά μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο προπονητής ο κύριος Γράφας, που μου έδειξε πόσο με θέλει, θα βγάλω αυτό που μπορώ μαζί του και γενικά το όνομα Αιγάλεω από μόνο του, είναι μια ομάδα πολύ ιστορική, πολύ μεγάλη και είναι κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή».

4) Μαρία Ξενάκη: « Είσαι παίκτης που παθιάζεται μέσα στο γήπεδο. Το πάθος σου , το μεταφέρεις και στους συμπαίκτες σου;»

Άγγελος Χαντί: «Παθιάζομαι γιατί το χέρι που με ταΐζει δεν θέλω να το δαγκώνω, θέλω στην εκάστοτε ομάδα που είμαι να προσφέρω τα μέγιστα για να πετυχαίνει τους στόχους της και εγώ να είμαι αυτός που πρέπει».

5) Μαρία Ξενάκη: « Ποιος είναι ο ιδανικός συμπαίκτης για σένα;»

Άγγελος Χαντί: «Είχα πολύ καλούς συμπαίκτες ήμουν τυχερός, γιατί είχα καλούς συμπαίκτες και σε χαρακτήρα και σε προσωπικότητα και σε ποδοσφαιρική αξία, δεν μπορώ να ξεχωρίσω έναν συγκεκριμένο γιατί πέρασα από πολλές ομάδες και είχα πραγματικά πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές ως συμπαίκτες».

6) Μαρία Ξενάκη: «Είσαι πολύ αγαπητός σε όλους. Έχεις φιλίες μέσα από το χώρο του ποδοσφαίρου;»

Άγγελος Χαντί: «Δεν ξέρω αν είμαι αγαπητός, το μόνο που ξέρω είναι, ότι θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι με αγαπάνε γιατί ποτέ δεν έχω πειράξει ποτέ κανένα και δεν έχω κάνει κακό σε κανένα.

Ίσα – Ίσα, θεωρώ ότι έδωσα περισσότερα από όσα πήρα»

7) Μαρία Ξενάκη: «Θα σε ρωτήσω κάτι υποκειμενικό. Αν ήσουν προπονητής, ποια θα ήταν η ιδανική 11αδα για σένα; και τι σύστημα θα επέλεγες;»

Άγγελος Χαντί: «Η ιδανική ενδεκάδα για εμένα δεν μπορώ να στο απαντήσω αυτό, όσο αναφορά τα συστήματα, εγώ δεν μπορώ να στο απαντήσω αυτό διότι είμαι ποδοσφαιριστής, όλα τα συστήματα είναι καλά αρκεί να έχεις του κατάλληλους παίκτες ώστε να παίξεις κάποιο συγκεκριμένο σύστημα».

8) Μαρία Ξενάκη: «Η περίοδος που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολη λόγω πανδημίας. Πώς το βιώνεις εσύ όλο αυτό; πιστεύεις ότι έχει πάει πίσω ο προγραμματισμός της κάθε ομάδας , όταν μάλιστα ανήκει και σε μεγαλύτερη κατηγορία».

Άγγελος Χαντί: «Σίγουρα η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολή για όλο τον κόσμο, όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές, του προέδρους και τις ομάδες, για κάποιους είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα.

Τους εύχομαι καλή δύναμη, ο προγραμματισμός πάει σίγουρα πίσω σε πολλές ομάδες, σε πολλούς ποδοσφαιριστές, αυτό που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρο, ελπίζω να τα ανταπεξέλθουμε».

9) Μαρία Ξενάκη: « Θα κλείσω τη συνέντευξή μας , με το πώς περνάει ο Άγγελος, τον ελεύθερο χρόνο του. Τι τον ηρεμεί;»

Άγγελος Χαντί: «Το χρόνο μου τον ελεύθερο τον περνάω, βασικά θέλω να τον περνάω με καλή παρέα είναι πολύ σημαντικό για εμένα να έχω ανθρώπους που αγαπάω, που μου αρέσει να είμαι μαζί τους και ότι και να κάνει άμα έχεις αυτούς του ανθρώπους δίπλα σου περνάς καλά.