19 Ιουλίου, 2024

Ντόρα Μπακογιάννη για νέες ταυτότητες: «Μεγάλε, μου μιλάς από κινητό που βρίσκει η γυναίκα σου αν την απατάς»

Σε συνέντευξη της, η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για τις θεωρίες συνωμοσίας που επικαλούνται οι αρνητές των νέων ταυτοτήτων, ότι για παράδειγμα μέσα περιέχουν τσιπάκι για γεωεντοπισμό.

«Στην Ελλάδα δεν πληρώνει κανένας φόρο για οποιαδήποτε μπούρδα μπορεί να πει. Αν είχαμε 1 ευρώ για κάθε μπούρδα, ο ελληνικός προϋπολογισμός θα ήταν ο ισχυρότερος προϋπολογισμός στον κόσμο. Υπάρχουν πράγματα, τα οποία είναι πασιφανή. Βγαίνει ο άλλος και λέει ότι οι ταυτότητες θα έχουν τσιπάκια. Του λες μεγάλε, μου μιλάς από ένα κινητό, το οποίο κινητό σου έχει τσιπάκι, σε βρίσκει η γυναίκα σου αν την απατάς ανά πάσα στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ξεκίνησε από τα εμβόλια και από την πρόταση ότι μας ψεκάζουν»

«Σε φωτογραφίζει, σε μαγνητοφωνεί και σε ενοχλεί η ταυτότητα, που δεν έχει παρά μόνο το τσιπάκι που λέει το όνομά σου, το ύψος σου και το χρώμα των ματιών σου. Είμαστε σοβαροί» πρόσθεσε η ίδια σχετικά με τις νέες ταυτότητες.

«Ξεκίνησε από τα εμβόλια και από την πρόταση ότι μας ψεκάζουν, που έβλεπαν τις γραμμές των αεροπλάνων και μιλούσαν. Μου λέει κάποιος σε μία παραλία, το βλέπεις, να πώς μας ψεκάζουν» συμπλήρωσε για μία εμπειρία, που είχε με έναν συνωμοσιολόγο.