5 Οκτωβρίου, 2024

Ντ. Μπακογιάννη για τα γενέθλια της ΝΔ: Θα είμαστε σήμερα όλες και όλοι εκεί!

 Ανάρτηση για 50 χρόνια από την ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη, με εορταστική διάθεση και σύνθημα «Πάμε Ρηγίλλης».

 
“50 χρόνια Νέα Δημοκρατία. Θα είμαστε σήμερα όλες και όλοι εκεί!”, έγραψε η κα. Μπακογιάννη.

 
 
 
Κυβερνητικά στελέχη, βουλευτές, πολιτευτές, μέλη και φίλοι της ΝΔ και όλοι όσοι πρωταγωνίστησαν στο προσκήνιο ή στο παρασκήνιο της μεγάλης πολιτικής διαδρομής της γαλάζιας παράταξης θα πάνε Ρηγίλλης, όπως αναφέρει και το επετειακό σποτ και η αφίσα, που καλούν τον κόσμο να παραστεί στην εκδήλωση «50 χρόνια Νέα Δημοκρατία, 50 χρόνια ατελείωτοι αγώνες για τις αξίες και την ιδεολογία της μεγάλης λαϊκής παράταξης. Θα είμαστε όλες και όλοι εκεί».
 
Ωστόσο, σύμφωνα με το skai.gr, δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς, τηρούν στάση αναμονής παρά την προσωπική πρόσκληση που τους απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλώντας τους στο τηλέφωνο.
 
Είναι πολύ πιθανό -εκτός απροόπτου- κυρίως ο Αντώνης Σαμαράς να μην παραστεί στα γενέθλια για τα 50 χρόνια της παράταξης, ενώ ο Κώστας Καραμανλής εμφανίζεται να το σκέφτεται, μέχρι την τελευταία στιγμή.