3 Μαΐου, 2024

Νίκη Σητείας: Διακοπή συνεργασίας με τρεις και δημιουργία θυγατρικής ομάδας

Η Νίκη Σητείας μέσο ανακοίνωσης έκανε γνωστό την διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή Ιωάννη Σταματάκη, την προπονήτρια Γωγώ Κλιματσούδα και την Κατερίνα Τσούκη από την θέση της γραμματείας.

Επίσης, η ομάδα της Σητείας ανακοίνωσε την ίδρυση της ομάδας Νέων Νίκης Σητείας ,η οποία θα είναι και η κύρια τροφοδότης της πρώτης ομάδας με παίκτες

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή Κο Σταματάκη Ιωάννη , την προπονήτρια Κα Γωγώ Κλιματσούδα , και από τη θέση της γραμματείας με την Κα Τσούκη Κατερίνα.
Τις επόμενες ημέρες το ΔΣ της ομάδας μας θα προχωρήσει στη δημιουργία της ομάδας Νέων Νίκης Σητείας ,η οποία θα είναι και η ΚΥΡΙΑ τροφοδότης της πρώτης μας ομάδας με παίκτες και θα αποτελεί τη φυσική συνέχεια τις προσπάθειας που ξεκινήσαμε πριν 4 χρόνια με τη δημιουργία της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ. Οποιαδήποτε σχέση με το σωματείο του ΑΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ και οποιοδήποτε άλλο είναι υπό σύσταση δεν θα έχει καμία σχέση με το σωματείο μας και την φιλοσοφία μας. Πάγια πεποίθηση μας ήταν,είναι και θα είναι οτι τα παιδιά δεν μπορούν να αποτελούν αντικείμενο χρηματικής φύσεως.
Ενημερώνουμε τους γονείς που τόσα χρόνια εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Ακαδημία μας οτι τη Δευτέρα 27/07/2020 και ώρα 18:00 θα γίνει συγκέντρωση στο Γήπεδο Σητείας , ώστε το ΔΣ και οι προπονητές της ομάδας μας να τους ενημερώσουν γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις ,καθώς και τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας της Ακαδημίας μας.