2 Μαΐου, 2024

Νίκη για τον Εργοτέλη με πολλά συμπεράσματα

Αρκετά και χρήσιμα συμπεράσματα αποκόμισε ο τεχνικός της ομάδας του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας απέναντι στον Ρεθυμνιακό, όπου ο Εργοτέλης επικράτησε με 2-1.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας των Κρητικών, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του, δίνοντας μάλιστα σε όλους σχεδόν τον ίδιο χρόνο συμμετοχής.

Η ομάδα του Ρεθύμνου άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Πάγιε ανέτρεψε τον Αντιασβίλι μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Δελήμπασης εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε αρκετά νωρίς το 0-1. 

Ο Εργοτέλης έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο 27′ όταν ο Conraad σημάδεψε από πλεονεκτική θέση το δοκάρι ενώ την επαναφορά ο Μανουσάκης αστόχησε από κοντινή επίσης απόσταση.

Ο Μανουσάκης στο 30′ με μια πολύ όμορφη ενέργεια πάτησε περιοχή έκοψε στον Αζίζι του οποίου το πλασέ απέκρουσε ο Νικηφόρος.

Στο 38′ η ομάδα του Εργοτέλη πέτυχε την ισοφάριση, μετά από λάθος στην άμυνα το οποίο εκμεταλλεύτηκε επιτυχώς ο Conraad όπου με ωραίο πλασέ σκόραρε.

Ο Πατρινός με πλασέ στο 55′ έγραψε το 2-1 μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, από σέντρα του Κατσούρι και κεφαλιά πάσα του Αζίζι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Πλαϊτάκης, Πάγια, Neral, Bote, Κουτάντος, Μπουρσέλης, Αζίζι, Πέϊος, Μανουσάκης, Conraad 

2ο Ημίχρονο: Τζελέπης, Κόλα, Θεοδωράκης, Κατσούρι, Σερβιλάκης, Δασκαλάκης, Αλεξάκης, Τσέλιος, Καπουράνης, Αζίζι, Conraad (Μανουσάκης 60′, Κομνηνός 70′)

Ρεθυμνιακός (Γιώργος Λυρώνης): Νικηφόρος, Ξεπαπαδάκης, Γεωργούλης, Μπουσδράς, Πρινιανάκης, Αντιασβίλι, Δελήμπασης, Μερτίρι, Παπιομύτογλου, Χαλκιαδάκης