19 Ιουλίου, 2024

Νέες υποψηφιότητες «Τολμάνε Μαζί» για ένα πιο δυνατό Δήμο Φαιστού

Έξι ακόμα ηχηρές υποψηφιότητες μπαίνουν στην μάχη των δημοτικών εκλογών συμμετέχοντας στο δυνατό ψηφοδέλτιο της παράταξης «Τολμάμε Μαζί» με επικεφαλής τον εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Φαιστού, Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Πρόκειται για ανθρώπους, δραστήριους, που επιλέγουν να ασχοληθούν με τα κοινά προκειμένου να ακουστούν οι ιδέες τους και να φέρουν ένα φρέσκο αέρα ανανέωσης, στο Δήμο.

Η παράταξή "Τολμάμε Μαζί", καλωσορίζει την κ. Δηλαβερακη Ευσέβεια (Σέβη) από τα Σκούρβουλα. Η κ. Σέβη Δηλαβεράκη είναι παντρεμένη με τον κ. Μιχαήλ Στυλιανάκη από το Τυμπάκι, όπου και μένουν μόνιμα και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Είναι τελειόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου στο Ρέθυμνο, ασχολείται όμως επαγγελματικά με την αισθητική, που ήταν πάντα το όνειρο της.

"Αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας και να συμμετάσχω στην παράταξη Τολμάμε Μαζί, με επικεφαλής τον κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, γιατί είναι άνθρωπος σοβαρός και αφοσιωμένος στην πρόοδο του Δήμου Φαιστού. Χαίρει της εμπιστοσύνης μου, είναι ανοιχτός στη διαφάνεια και στη συνεργασία. Η δουλειά που έκανε την τετραετία που μας πέρασε αποδεικνύει την ικανότητά του, για αυτό συντάσσομαι μαζί του για να τον βοηθήσω προσωπικά και όπως μπορώ με όλες μου τις δυνάμεις για να υλοποιήσει το όραμα του και τα σχέδια που έχει για να κάνουμε το Δήμο Φαιστού Πρότυπο Ανάπτυξης και Πολιτισμού".
 

Στον κοινό αγώνα για ένα Δήμο Πρότυπο Ανάπτυξης και Πολιτισμού, ο Μιχ. Κουγιουμουτζάκης

Ο κ. Μιχαήλ Κουγιουμουτζάκης από το Μαγαρικάρι, είναι συνταξιούχος πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού, έγγαμος με δύο παιδιά.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Πόμπιας- Μοιρών και συνέχισε τις σπουδές του στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού.

Tαξίδεψε σε όλο τον κόσμο με ποντοπόρα πλοία ξηρού και υγρού φορτίου. Από το 1992 εργάστηκε στις Μινωϊκές γραμμές και από το 2004 μέχρι το 2021 ως Πλοίαρχος σχεδόν σε όλα τα πλοία της συγκεκριμένης εταιρείας.

Ο κ. Κουγιουμουτζάκης, είναι ένας άνθρωπος τολμηρός, που τον διακρίνει η μεθοδικότητα και η δυνατότητα διαχείρισης προβλημάτων καθώς και η επίλυση τους. Άνθρωπος ανθεκτικός, δυναμικός και ευέλικτος, άξιος συνεργάτης που θα βοηθήσει στην οργάνωση, πρόοδο και ανάπτυξη του Δήμου μας.

«Η αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα, το ενδιαφέρον και η διάθεση να βοηθήσω στα κοινά με έκαναν να συμπορευτώ με τον κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, επειδή θεωρώ ότι φροντίζει για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και στην καλυτέρευση της καθημερινότας των δημοτών. Θεωρώ ότι κανείς δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος στα προβλήματα του τόπου του, όλοι πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο. Ο δήμος μας άλλωστε το αξίζει μιας και αποτελεί σημείο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, με αξιόλογη ιστορία, σπουδαία μνημεία πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος, τόπος παραγωγής πολλών γεωργικών προϊόντων, στον οποίο κατοικούν άξιοι και ικανοί πολίτες».
 

Με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη ο Εμμανουήλ Χρονάκης

Στον αγώνα της παράταξης «Τολμάμε Μαζί|» για ένα Δήμο Πρότυπο Ανάπτυξης και Πολιτισμού συμμετέχει και ο κ. Εμμανουήλ Χρονάκης από τα Καπαριανά.

Ο κ. Χρονάκης έχει 2 γιους και ασχολείται με τα αγροτικά και τις σύγχρονες καλλιέργειες.

Έχει διατελέσει μέλος συλλογικών οργάνων και έχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση.

«Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον δήμαρχο κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη και εκ νέου υποψήφιο γιατί θα ήθελα να στηρίξω τον τόπο μου για να συνεχίσει την ανοδική πορεία που έχει ξεκινήσει με την παρούσα δημοτική αρχή. Εκτιμώ πολύ τον κ. Νικολιδάκη, γνωρίζω την πορεία του και τον αγώνα που έχει κάνει για να φέρει στο Δήμο μας υψηλές χρηματοδοτήσεις για τα μεγάλα έργα που θα γίνουν.

Συντάσσομαι μαζί του για να κάνουμε το δήμο μας πρότυπο ανάπτυξης και πολιτισμού!».
 

Η Ελευθερία Λεονταράκη «Τολμάει Μαζί» με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη

Στο ολοένα και πιο ισχυρό ψηφοδέλτιο της παράταξής "Τολμάμε Μαζί" πήρε την απόφαση να συμμετάσχει η κ. Ελευθερία Λεονταράκη στοχεύοντας  στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του Δήμου Φαιστού.

Η κ. Λεονταράκη Ελευθερία είναι Χημικός, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κρήτης, και εργάζεται σε μικροβιολογικό εργαστήριο.

Έχει καταγωγή από τα Βορίζια αλλά κατοικεί μόνιμα στις Μάκρες με τον σύζυγό της, Ιωάννη Ραπτάκη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά!

Η κ. Λεονταράκη, είναι μια νέα κοπέλα, άξια εκπρόσωπος της νέας γενιάς, τολμηρή, δραστήρια, μορφωμένη, καλλιεργημένη, με πολιτική άποψη, που θέλει το καλύτερο για τον τόπο της και το χωριό της.

«Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, γιατί είναι άνθρωπος με ήθος, αξιόπιστος, μετρημένος και έχει απήχηση στη νέα γενιά. Οι συζητήσεις που είχα μαζί του σχετικά με την ανάπτυξη και αναβάθμιση του χωριού μας, κυρίως σε υποδομές και τον εκσυγχρονισμό του σχολείου μας, της Παιδικής Χαράς που χρειάζεται συντήρηση, αλλά και εν γένει σε βασικά πράγματα που πρέπει να δώσουμε περισσότερη προσοχή για να μπορέσουμε οι νέοι άνθρωποι που δημιουργούμε οικογένειά να μείνουμε στο χωριό, με βρήκε απόλυτα σύμφωνη και θα ήθελα να τον βοηθήσω για να τα υλοποιήσουμε. Υπόσχομαι ότι θα βοηθήσω όπως μπορώ για να κάνουμε το δήμο μας πρότυπο ανάπτυξης και πολιτισμού».
 

Στη μάχη των εκλογών και η κ. Μαρία Ραπτάκη

Μία νέα γυναίκα, πολύ δραστήρια, αισιόδοξη, με φιλοδοξίες και όραμα για τον τόπο μας που συντάσσεται με την παράταξή  "Τολμάμε Μαζί" είναι η κ. Μαρία Ραπτάκη, ιδιωτική υπάλληλος από τις Μοίρες!

Η κ. Ραπτάκη Μαρία είναι παντρεμένη με τον κ. Ιωάννη Γιανναδάκη και έχουν μαζί δύο παιδιά.

Έχει κάνει σπουδές στα ξενοδοχειακά. Εργάζεται 21 χρόνια στην εστίαση 10 εκ των οποίων στον τουρισμό. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στις Μοίρες και εδώ επέλεξε να κάνει οικογένεια και να αναθρέψει τα παιδιά της. «Αγαπώ τις Μοίρες και θέλω να τις δω να αλλάζουν! Θέλω να βοηθήσω και εγώ η ίδια προσωπικά, κάνοντας ότι καλύτερο για αυτό τον τόπο, ώστε να είναι περήφανα τα παιδιά μου. Όλοι μαζί, σε συνεργασία, μπορούμε να συνασπίσουμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό. Συμπορεύομαι με το Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη και επικεφαλής της παράταξης «Τολμάμε Μαζί», γιατί έχω δει τα έργα που έχει ξεκινήσει να κάνει για τον τόπο μας. Έχουμε ήδη μπει σε τροχιά ανάπτυξης και θέλω να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία. Λόγω της μεγάλης εμπειρίας στον τουρισμό, έχω τη γνώμη ότι ο πολιτισμός είναι ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες της τουριστικής ανάπτυξης. Η προβολή του τόπου μας και η ανάδειξη του πολιτισμού μας μέσα από δράσεις, εκδηλώσεις και φεστιβάλ, είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την προσέλκυση τουριστών. Ο πολιτισμός αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τον τουρισμό της περιοχής μας και οφείλουμε να το αξιοποιήσουμε ώστε να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας. Αποτελεί μία ισχυρή κινητήρια δύναμη για την προώθηση και την ανάδειξη του πολιτισμού μας. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε και έχουμε χρέος να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την περιοχή μας. Αυτό έχουμε κληρονομήσει και οφείλουμε και εμείς να το κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές αξιοποιώντας το στο έπακρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε αυτούς τους τομείς έχω γνώση και μπορώ να προσφέρω βοήθεια όπως και όποτε μου ζητηθεί!

Ζητώ την ψήφο σας και υπόσχομαι να γίνω αντάξια της».
 

Ο Γ. Τσακιράκης "Τολμάει Μαζί" στην δυνατή παράταξή του Γρ. Νικολιδάκη

Ο Γιώργος Τσακιράκης από την Πόμπια, είναι ένας ενεργός πολίτης, ο οποίος είναι διατεθειμένος να προσφέρει τη βοήθεια του σε ένα ευρύ φάσμα αναγκών της κοινωνίας.

Είναι παντρεμένος με την κ. Χατζηδάκη Μαρία από την Πόμπια και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά. Διατηρεί δύο οικογενειακές επιχειρήσεις στο χωριό, στις οποίες εργάζονται από κοινού με τη γυναίκα του.

Στο παρελθόν διετέλεσε αντιπρόεδρος της κοινότητας Πόμπιας και Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πόμπιας. Υπήρξε για χρόνια ποδοσφαιριστής στην τοπική ομάδα του Κόρακα αλλά και Αθλητικός παράγοντας.

Έχει εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση αφού ασχολείται ενεργά εδώ και χρόνια με το δημόσιο βίο ενώ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι του αθλητισμού.

«Θα ήθελα να βοηθήσω να υλοποιηθούν τα προγράμματα που είναι ήδη σε εξέλιξη για την Πόμπια και να βοηθήσω όσο μπορώ και εγώ ο ίδιος προσωπικά, στην ταχύτερη υλοποίηση τους.

Θα ήθελα να δημιουργήσουμε θετικές επιπτώσεις στο κομμάτι του αθλητισμού καθώς είναι ένα τομέας τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά και έχω μακρά εμπειρία.

Θα ήθελα να προχωρήσουμε τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, ορισμένες από τις οποίες είναι ήδη στα σκαριά. Από κει και έπειτα σε συζητήσεις που είχα με το Δήμαρχο, είδαμε από κοινού τα σχέδια που υπάρχουν και δρομολογούνται για την Πόμπια, όπως ασφαλτοστρώσεις δρόμων, καλντερίμια, κτιριακές επισκευές σχολικών μονάδων, επισκευή και συντήρηση του γηπέδου του Κόρακα, ανάπλαση και ανακατασκευή της παλιάς Παιδικής Χαράς.

Τα παραπάνω είναι έργα που πρέπει να γίνουν στο χωριό μας και το αξίζουμε όλοι οι χωριανοί.

Τον Δήμαρχο μας, κ. Νικολιδάκη και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο, τον γνωρίζω καιρό και τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Είναι άνθρωπος με εντιμότητα, αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια, σε κοιτάει στα μάτια και ξέρεις ότι δεν σε κοροϊδεύει. Έχει μεγάλη εμπειρία στα κοινά και την τετραετία που μας πέρασε επεδίωξε και κατάφερε χρηματοδοτήσεις μεγάλων έργων πού στο αμέσως επόμενο διάστημα θα δούμε όλοι να παίρνουν σάρκα και οστά. Συνεχίζω λοιπόν δίπλα του και διεκδικώ την ψήφο σας, για ένα Δήμο Πρότυπο Ανάπτυξης και Πολιτισμού»