30 Απριλίου, 2024

“Νέες Τεχνολογίες στον Αθλητισμό και στη Φυσική Αγωγή” Επιμορφωτική Διημερίδα από την ΄Ενωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Ηρακλείου με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ηρακλείου,(ΕΠΦΑΝΗ) οργανώνει την ετήσια επιμορφωτική διημερίδα με θέμα: "ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ" με εισηγητές διακεκριμένους επιστήμονες της Αθλητικής Επιστήμης και της Ιατρικής, το Σάββατο και την Κυριακή, 20 & 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και με την υποστήριξη της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ .
Στόχος της διημερίδας αυτής είναι η επιμόρφωση όλων όσων δραστηριοποιούνται στα πεδία της άθλησης, του fitness, της αθλητικής απόδοσης -αποκατάστασης και στη Φυσική Αγωγή, σε θέματα αξιολόγησης της ανθρώπινης κίνησης και απόδοσης με τη χρήση νέων τεχνολογιών.
Η διημερίδα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν σύγχρονο εξοπλισμό και διαδικασίες μέτρησης της ισχύος σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα, τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης (AI) στη Φυσική Αγωγή, την ανάπτυξη προγραμμάτων λειτουργικής προπόνησης (FunctionalTraining) και τη χρήση φορητού αναλυτή αερίων (VO2max) και γαλακτικού οξέος.
Στη διημερίδα, στο Παγκρήτιο Στάδιο, θα διδάξουν διακεκριμένοι καθηγητές από τα TΕΦΑA της χώρας μας, με πολύχρονη εμπειρία στα αντικείμενα αυτά .
Συγκεκριμένα θα συμμετέχουν οι: ( με αλφαβητική σειρά)
1. Δρ Φάνης Ζαμπετάκης Ιατρός καρδιολόγος
2. Δρ Γεώργιος Θεοφιλίδης, Σύμβουλος Εκπ/σης ΠΕ11
3 .Δρ Χριστίνα Καρατζαφέρη Καθηγήτρια Φυσιολογίας της Άσκησης και Μυολογίας ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ
4.Δρ Άγγελος Ροδαφηνός , Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ- ΑΠΘ
5. Γεώργιος Σαρογλάκης ΕΕΠ ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ
6.Δρ Χρίστος Χαλίτσιος, Διδάκτωρ Εμβιομηχανικής
7. Δρ. Κων/νος Χατζηνικολάου, Ε.ΔΙ.Π ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ
8. Δρ. Βασιλεία Χατζητάκη, Καθηγήτρια στον Κινητικό Έλεγχο ΤΕΦΑΑ- ΑΠΘ.
Η διημερίδα είναι ελεύθερη για τα ενεργά μέλη της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Ηρακλείου και σε όσους / ες εγγραφούν μέχρι και την έναρξη της.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩ: https://tinyurl.com/y6c6ss47