28 Μαρτίου, 2024

Νέα βόμβα από τον πρίγκιπα Χάρι: Αποκαλύπτει τα εκρηκτικά sms μεταξύ της Μέγκαν και της Κέιτ

Η αρχή της κόντρας μεταξύ της Μέγκαν Μαρκλ και της Κέιτ Μίντλετον ήταν ένα sms. Σύμφωνα πάντα με όσα επιλέγει να δημοσιοποιεί μέσω του βιβλίου του, Spare, ο πρίγκιπας Χάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι «ρίχνει λάδι» στη φωτιά, που άρχισε όταν έγινε γνωστό ότι το φόρεμα της πριγκίπισσας Σάρλοτ έκανε την σύζυγό του να καταρρεύσει συναισθηματικά λίγες ημέρες πριν από τον γάμο τους.

Στα νέα του απομνημονεύματα «Spare», ο 38χρονος ισχυρίζεται ότι η 41χρονη νύφη του, άρχισε μια λογομαχία μέσω γραπτού μηνύματος τέσσερις ημέρες πριν από τον γάμο του το 2018.

 Η πριγκίπισσα Σάρλοτ επρόκειτο να είναι παρανυφάκι στον βασιλικό γάμο. Σύμφωνα με τον Χάρι, η Μίντλετον έστειλε μήνυμα στην Μαρκλ να παραπονεθεί ότι το φόρεμα ήταν πολύ μεγάλο και δεν της έκανε.

«Το φόρεμα της Σάρλοτ είναι πολύ μεγάλο, πολύ μακρύ, πολύ φαρδύ. Έκλαψε όταν το δοκίμασε σε ένα σπίτι», φέρεται να έγραψε η πριγκίπισσα της Ουαλίας στη μέλλουσα κουνιάδα της.

Στα απομνημονεύματά του, ο Χάρι εξηγεί ότι τα φορέματα ήταν «γαλλική ραπτική» και είχαν ραφτεί στο χέρι σε συγκεκριμένα μέτρα χωρίς να τα δοκιμάσουν πριν. Ο Δούκας του Σάσεξ δήλωσε ότι «δεν ήταν τόσο μεγάλο σοκ» η διαπίστωση ότι το φόρεμα δεν ταίριαζε τέλεια.

Εκείνη την εποχή, η Μαρκλ βρισκόταν στη μέση του δράματος με τον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ, ο οποίος είχε στήσει φωτογραφίες παπαράτσι πριν από το γάμο. Η απασχολημένη νύφη στη συνέχεια χρειάστηκε μια μέρα για να απαντήσει στο παράπονο της Μίντλετον, σύμφωνα με τον Χάρι.

«Η Μεγκ δεν απάντησε αμέσως στην Κέιτ», γράφει ο πρίγκιπας Χάρι. «Ναι, είχε άπειρα πράγματα για τον γάμο, αλλά κυρίως αντιμετώπιζε το χάος γύρω από τον πατέρα της. Έτσι το επόμενο πρωί έστειλε μήνυμα στην Κέιτ ότι ο ράφτης μας ήταν δίπλα μας».

«Σου είπα ότι ο ράφτης είναι διαθέσιμος από τις 8 το πρωί. Εδώ. Στο KP [Παλάτι του Κένσινγκτον]. Μπορείτε να πάτε τη Σάρλοτ να το αλλάξουν, όπως κάνουν οι άλλες μαμάδες;», φέρεται να έγραφε το sms από την Μαρκλ.

Σύμφωνα με τον Χάρι, αυτή η απάντηση «δεν ήταν επαρκής» για την Κέιτ Μίντλετον, η οποία αντίθετα επέμεινε ότι όλα τα φορέματα «χρειάζονταν να φτιαχτούν από την αρχή».

Στο βιβλίο του, ο Χάρι δηλώνει: «Η Μεγκ ρώτησε αν η Κέιτ γνώριζε τι συνέβαινε αυτή τη στιγμή. Με τον πατέρα της. Η Κέιτ είπε ότι γνώριζε καλά, αλλά τα φορέματα είναι θέμα. Και ο γάμος είναι σε τέσσερις ημέρες!».

Ο πρίγκιπας προσθέτει ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ είχε κι άλλα «προβλήματα με τον τρόπο που η Μεγκ σχεδίαζε τον γάμο τους. Κάτι για ένα πάρτι για τα αγόρια παρανυφάκια;».

Η αδελφική διαμάχη φέρεται να έληξε με την Μίντλετον να συμφωνεί να πάει την Σάρλοτ στον ράφτη της Μαρκλ, γράφοντας ωμά: «Ωραία».

Αλλά η λογομαχία φέρεται να ήταν υπερβολική για να την αντέξει η Μαρκλ, με τον Χάρι να λέει ότι επέστρεψε στο σπίτι για να βρει τη μελλοντική σύζυγό του «να κλαίει στο πάτωμα».

Επέμεινε λέγοντας στην Μέγκαν ότι «η Κέιτ δεν είχε σκοπό να της κάνει κακό» με τα sms αυτά και σημείωσε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έφτασε στο σπίτι το επόμενο πρωί με λουλούδια και μια κάρτα για να ζητήσει συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση.

Ωστόσο, το δράμα δεν είχε τελειώσει – με το περιστατικό να διαρρέει σύντομα στα Μέσα Ενημέρωσης και να γίνεται τροφή των ταμπλόιντ. Οι αρχικές αναφορές υποστήριζαν ότι η Μαρκλ είχε κάνει τη Μίντλετον να κλάψει για τον καβγά με το φόρεμα, κάτι που εξόργισε τον Χάρι επειδή φέρεται να ήταν ανακριβές.

Οι αξιωματούχοι του παλατιού φέρεται να αρνήθηκαν να εκδώσουν δημόσια δήλωση αμφισβητώντας τέτοιες αναφορές, τροφοδοτώντας περαιτέρω την οργή του πρίγκιπα προς τη βασιλική οικογένεια.

madata.gr