25 Σεπτεμβρίου, 2023

Νέα Φιλαδέλφεια: Το βίντεο που πρόδωσε τον οπαδό του ΠΑΟ – Έρχονται νέα εντάλματα για συλλήψεις

Άλλος ένας φερόμενος ως εμπλεκόμενος στην επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας ταυτοποιήθηκε και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Η ταυτοποίησή του προέκυψε από βίντεο.

Στις εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος διαπιστώθηκε ότι ο οπαδός του Παναθηναϊκού είναι γνώριμος των Αρχών, καθώς έχει συμμετάσχει σε σωρεία οπαδικών επεισοδίων και έχει συλληφθεί από τις Αρχές κατά το παρελθόν.

Είναι ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί σε οπτικό υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκαν στα στενά του Περισσού, πριν κατέβουν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να επιτεθούν στους οπαδούς της ΑΕΚ έξω από την Opap Arena.

Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης

Η 25η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, ύστερα από την έκδοση εντάλματος για τη σύλληψη του γνωστού οπαδού του Παναθηναϊκού, φαίνεται ότι θα είναι σε θέση τις επόμενες ημέρες να διευρύνει τον κύκλο των κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια, εκδίδοντας νέα εντάλματα σύλληψης για πρόσωπα για τα οποία προκύπτει εμπλοκή τους σε όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους μια σειρά από συγκεκριμένα ευρήματα που εξετάζονται και η αξιοποίηση των οποίων αναμένεται ότι θα φέρει ενώπιον της δικαστικής λειτουργού νέους κατηγορούμενους.

Εισαγγελέας στο γήπεδο της ΑΕΚ Opap Arena

Πηγές από τη Δικαιοσύνη αναφέρουν πως ουδέποτε αρνήθηκαν εισαγγελείς τη συνδρομή και παρουσία τους σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, όταν τους έχει ζητηθεί. Σημειώνουν, πάντως, ότι δεν υποβλήθηκε αίτημα για εισαγγελική παρουσία πριν από τον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Σημειώνεται ότι η παρουσία εισαγγελέων σε αγώνες ποδοσφαίρου αφορά την τήρηση της νομιμότητας και όχι την επιχειρησιακή οργάνωση και δράση της Αστυνομίας.

Για τους επόμενους αγώνες της Ένωσης με την κροατική ομάδα, καθώς και του Παναθηναϊκού, έχουν ήδη ξεκινήσει συσκέψεις συναρμόδιων φορέων με παρόντες εισαγγελικούς λειτουργούς.

πηγή: ieidiseis.gr