26 Ιουνίου, 2024

Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα ο οπαδός του Παναθηναϊκού – Κατηγορείται για καθοδήγηση των Κροατών

Τη στιγμή που όπως έχει γίνει γνωστό αναμένονται νέα εντάλματα συλλήψεων για το φονικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο κατηγορούμενος οπαδός του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, πρόκειται να περάσει την πόρτα του εισαγγελέα.

Την Τρίτη θα απολογηθεί ο 43χρονος Έλληνας που συνελήφθη για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια. Βάσει μαγνητοσκοπημένου υλικού, οι αρχές θεωρούν πως ο 43χρονος μαζί με άλλους Έλληνες, είχαν οργανωτικό ρόλο και καθοδηγούσαν Κροάτες και Έλληνες χούλιγκανς.

Ο οργανωμένος 43χρονος οπαδός κατηγορείται μεταξύ άλλων για συγκρότηση – ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη περίπτωση έκρηξης με πρόθεση, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, βιαιοπραγία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία, οπλοχρησία.

Όλες οι πράξεις είναι φερόμενες ως τελεσθείσες υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Επαγγελματικού και Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.

Να σημειωθεί πως το κινητό τηλέφωνο του 43χρονου θα αναλυθεί για να βρεθούν τυχόν αποδεικτικά στοιχεία, ενώ μπορεί να γίνει και ανάκτηση για όσα τυχόν έχει φροντίσει να σβήσει.

πηγή: thestandard.gr