23 Οκτωβρίου, 2024

Ν. Ανδρουλάκης: Οι πολίτες βλέπουν το ΠΑΣΟΚ ως τον αντίπαλο πόλο της ΝΔ και αυτό αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις

Εξωστρέφεια, σοβαρότητα, ενότητα και διαρκής κινητικότητα είναι οι άξονες της δράσης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, όπως το προσδιόρισε ο Νίκος Ανδρουλάκης ανοίγοντας την πρώτη συνεδρίαση του νέου Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου, το απόγευμα, στη Χαριλάου Τρικούπη.

 
«Περάσαμε τα δύσκολα και φύγαμε από τη πίεση του πρώην δικομματισμού. Οι πολίτες βλέπουν το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ως τον αντίπαλο πόλο της ΝΔ και αυτό αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ενώ τόνισε ότι «πρέπει να είμαστε δυναμικά παρόντες σε κάθε μάχη εντός κι εκτός της Βουλής και σε κάθε περιοχή της Ελλάδας».
 
Σύμφωνα με το ertnews.gr, ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια απ’ όλα τα στελέχη, «όπως γυρίζαμε στη προεκλογική περίοδο σ’ όλη τη χώρα» και έθεσε ως προτεραιότητα να αναδειχθούν τα θέματα της ακρίβειας, της υγείας, της στεγαστικής πολιτικής, των εργασιακών σχέσεων και τα προβλήματα των αγροτών.
 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ επισήμανε ότι ο προεκλογικός αγώνας που έγινε είναι προίκα, όχι μόνο για το ίδιο το ΠΑΣΟΚ αλλά και για το πολιτικό σύστημα, κι αυτό αναγνωρίζεται απ’ όλους οριζόντια. «Οι εσωκομματικές μας διαδικασίες έγιναν με σοβαρότητα και πολιτικό πολιτισμό», σημείωσε. Επίσης τόνισε ότι οι στρατηγικές αποφάσεις θα λαμβάνονται από το Πολιτικό Συμβούλιο και την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και ο ρόλος του νέου σχήματος είναι να επιτυγχάνει γρήγορο κι αποτελεσματικό συντονισμό.
 
Στη συνεδρίαση ήταν παρόντα όλα τα μέλη που ανακοίνωσε ο κ. Ανδρουλάκης, πλην του Παύλου Γερουλάνου, που απουσίασε επειδή υπεβλήθη σε επέμβαση στις φωνητικές χορδές. Η Άννα Διαμαντοπούλου, προσερχόμενη ρωτήθηκε για τις χθεσινές αιχμές από τη πλευρά του κ. Δούκα και σχολίασε με μια ενδεικτική παροιμία: «Η ομόνοια χτίζει σπίτια και η διχόνοια τα γκρεμίζει».