4 Φεβρουαρίου, 2023

Μουντιάλ 2022, Τελικός Αργεντινή – Γαλλία: Οι ενδεκάδες των φιναλίστ

Η ώρα του τελικού στο Μουντιάλ 2022 έφτασε και οι ενδεκάδες της Αργεντινής και της Γαλλίας ανακοινώθηκαν ενόψει της σεντρας στις 17.00 (ΑΝΤ1). Κι όπως προέκυψε, η Αλμπιτσελέστε παρατάσσεται με ενδεκάδα-έκπληξη δεδομένου ότι στο αρχικό σχήμα βρίσκεται ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα ήταν στον πάγκο λόγω τραυματισμού.

 Παράλληλα, ο Λιονέλ Σκαλόνι φαίνεται να επιλέγει σχήμα με σύστημα 4-4-2 και όχι με τρεις κεντρικούς αμυντικούς αφήνοντας εκτός τον Λισάντρο Μαρτίνες. Απ’ την άλλη πλευρά, η Γαλλία κατεβαίνει στο γήπεδο με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα καθώς στο αρχικό σχήμα βρίσκεται και ο Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο γόνατο, ενώ και οι ασθενείς το προηγούμενο διάστημα Ουπαμεκανό, Βαράν και Ραμπιό πήραν φανέλα βασικού.

Οι ενδεκάδες των φιναλίστ
Αργεντινή (4-4-2): Μαρτίνες – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια – Έντσο, Ντε Πολ, Μακ Άλιστερ, Μέσι – Ντι Μαρία, Άλβαρες.
Γαλλία: (4-3-3): Γιορίς- Κουντέ, Βαράν, Ουπαμεκανό, Τεό Ερναντέζ – Τσουαμενί, Ραμπιό, Γκριεζμάν – Ντεμπελέ, Μπαπέ, Ζιρού.

madata.gr