27 Ιουλίου, 2024

Μόνικα Μπελούτσι: 24 ώρες στη Θεσσαλονίκη (pics, vid)

Η Μόνικα Μπελούτσι έφερε τα πάνω κάτω ως καλεσμένη του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου δηλώνοντας πως θα έχει για πάντα στην καρδιά της την Ελλάδα

Στάθηκε συγκινημένη δίπλα στον καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ Ορέστη Ανδρεαδάκη όταν της έδωσε την Πέμπτη το βράδυ, σε ειδική τελετή στο Ολύμπιον, τον Χρυσό Αλέξανδρο ευχαριστώντας μας στα ελληνικά. 

Λέγοντας πόσο πολύ αγαπάει τη χώρα μας, απάντησε με χαρά σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στη μεσημεριανή συνέντευξη τύπου με τον εξαιρετικό συντονισμό του Γιώργου Κρασσακόπουλου και υποδέχτηκε με άνεση τους συνδαιτημόνες στα γεύματα και στα δείπνα.

Δεν αρνήθηκε ούτε στιγμή να φωτογραφηθεί με τους άπειρους θαυμαστές της και να δεχτεί τα λουλούδια που της χάριζε ο κόσμος στο πέρασμά της.

Ακόμα και σε αυτό το στενό, κλειστό δείπνο στα Λαδάδικα είχε μια κουβέντα να πει τόσο με τους επώνυμους συνδαιτημόνες όπως την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον σύζυγό της Μίνω Μάτσα, όσο και με τους υπόλοιπους συντελεστές ενώ δεν δίστασε να βουτήξει το ψωμί της, ως σωστή Μεσογειακή γυναίκα, στην ταραμοσαλάτα που είχε σερβιριστεί για χάρη της. 

Δείτε βίντεο :