7 Μαΐου, 2024

Μοιρασιά στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι 1-1, για την 4η αγωνιστική της Superleague, σε ένα ποιοτικό παιχνίδι με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Μόλις στο 7΄ οι Αρκάδες είχαν δοκάρι, με τον σουτ του Μουνάφο να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Κνετ.

Στο 17΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, με το Βάντερσον να αποβάλλεται μετά από μαρκάρισμα στον Κρέσπι που έβγαινε μόνος του απέναντι στο Κνετ

Στο 42΄ ο Παναιτωλικός άγγιξε το γκολ, με τον Αριγίμπι να βγαίνει τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο μετά την πάσα του Ματσόλα, ωστόσο όμως ο Έλληνας κίπερ έκανε το απόκρουση, αφήνοντας ανέπαφη την εστία του.

Το γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης ήρθε στο 45+1, με την κεφαλιά του Μπαράλες να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Παναιτωλικού, μετά την σέντρα του Κώτσιρα.

Με την αρχή της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 54΄, ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους, με τον Αριγίμπι να στέλνει την στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 35 μέτρα.

Στην συνέχεια ο Αστέρα Τρίπολης ήταν η ομάδα που έψαχνε το γκολ, με τις πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες να είναι στο 57΄, με την κεφαλιά του Μπαράλες να περνάει άουτ, και στο 61΄, με τον Ριέρα να κάνει ωραία ατομική ενέργεια και την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 79΄ ο Παναιτωλικός άγγιξε την ανατροπή, με την κεφαλιά του Καρασαλίδη να την αποκρούει εντυπωσιακά ο Παπαδόπουλος.

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα να μοιραστούν το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσει των ομάδων:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος: Κνετ, Τζανακάκης (70΄Μεντίνα), Λιάβας, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Τσιγγάρας (70΄Ταχάρ), Ντάλσιο, Αριγίμπι, Μάζουρεκ (84΄Μεντόσα), Ντίας, Ματσόλα (91΄Βέργος)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς: Κώτσιρας, Αντζουλάς, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο, Βαλιέντε (80΄Ιγκλέσιας), Σίτο (69΄Αλί Μπαμπά), Ριέρα (80΄Γκόμες), Κρέσπι (69΄Τιλίκα), Μπαράλες