19 Απριλίου, 2024

Μητσοτάκης: Έρχονται καλά νέα για συνταξιούχους που δεν είδαν αυξήσεις

Καλά νέα φαίνεται για τους συνταξιούχους εξήγγειλε κατά την διάρκεια κοπής της πίτας της Διοικούσας του Νοτίου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επειδή ακούω δικαιολογημένα παράπονα για την προσωπική διαφορά, μπορώ να σας πω κάντε λίγη υπομονή θα υπάρχουν καλές εξαγγελίες και για τους συνταξιούχους που δεν είδαν καμία αύξηση τον τελευταίο μήνα», τόνισε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι με αυτόν τον τρόπο η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύει το πώς αντιλαμβάνεται και την πρόοδο και την κοινωνική συνοχή.

Επίσης ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα διλήμματα των εκλογών ενώ παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του για την αυτοδυναμία της ΝΔ. Ποιός πρέπει να κυβερνά αυτόν τον τόπο; Η Νέα Δημοκρατία ή ο ΣΥΡΙΖΑ; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή ο Αλέξης Τσίπρας; Αυτό είναι το τελικό ερώτημα το οποίο θα κληθούν να απαντήσουν οι πολίτες στις κάλπες της άνοιξης», πρόσθεσε.

Ο κ. Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έκανε ειδική αναφορά στους διασώστες της ΕΜΑΚ που βρίσκονται στην Τουρκία, στους οποίους αφιέρωσε μάλιστα και κομμάτι από την πίτα.

madata.gr