20 Απριλίου, 2024

Mirror για Πούτιν: Τον κρατούν στη ζωή γιατροί της Δύσης

Η βρετανική Mirror επικαλείται έναν Ρώσο εμπειρογνώμονα, σύμφωνα με τον οποίο ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα «να τον κρατούν στη ζωή γιατροί της Δύσης», ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τη mirror.co.uk ο Βαλερί Σολοβέι που είναι πρώην καθηγητής στο διάσημο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας (MGIMO) και απόφοιτος σχολής με ειδίκευση στην εκπαίδευση κατασκόπων και διπλωματών, δήλωσε πως «μπορώ να πω ότι χωρίς αυτήν την “ξένη” μεταχείριση, σίγουρα ο Πούτιν δεν θα βρισκόταν στον δημόσιο βίο της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Οι γιατροί χρησιμοποιούν τις πιο προηγμένες θεραπείες που η Ρωσία δεν μπορεί να του προσφέρει….Θα έλεγα ότι η θεραπεία στην οποία υποβάλλεται, είναι πολύ επιτυχημένη. Του έχουν φερθεί πολύ καλά».

«Παρ’ όλα αυτά, το τέλος του είναι ήδη ορατό, ακόμη και σύμφωνα με τους γιατρούς που έχουν αναλάβει τη θεραπεία, γιατί κανένα φάρμακο δεν μπορεί να είναι 100% επιτυχημένο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Με βάση το βρετανικό δημοσίευμα ο Βλαντιμίρ Πούτιν όταν δεν θα μπορεί πλέον να συνεχίσει να βρίσκεται στην εξουσία, θα παραδώσει τα ηνία της χώρας στον 45χρονο Ρώσο υπουργό Γεωργίας Ντμίτρι Πατρουσέφ, ο οποίος θεωρείται ένας «άχρωμος, άοσμος και άγευστος» πολιτικός στην πατρίδα του.

Παρόλα αυτά, ένας άλλος πιθανός διάδοχος του Πούτιν είναι ο Αλεξέι Ντιούμιν, 50 ετών, πρώην σωματοφύλακας του Ρώσου προέδρου και πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας.

πηγή: newsbeast.gr