29 Μαρτίου, 2024

Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά – Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο ΔΕΚΚ με την στήριξη Περιφέρειας Κρήτης

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους σε μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνεται την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στη Πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών από το Σύλλογο Γυναικών Ίριδα Δήμου Χερσονήσου.
Η είσοδος στην εκδήλωση που διοργανώνεται για 12η χρονιά είναι ελεύθερη και περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα με την συμμετοχή Εθελοντών, Συλλόγων, Σχολείων, Φορέων και Ιδιωτών και συγκεκριμένα:
• Εορταστικές εκδηλώσεις με χορό, χορωδίες, μουσική, γυμναστικές επιδείξεις, θέατρο
• Χριστουγεννιάτικο παζάρι με την πώληση αντικειμένων χειροτεχνίας, παραδοσιακών γλυκισμάτων και άλλων αντικειμένων.
• Δωρεάν είσοδο στον ΘΑΛΑΣΣΟΚΟΣΜΟ με παραλαβή εισιτηρίου από το Εκθεσιακό Κέντρο Γουρνών από τις 13:00 την ημέρα της εκδήλωσης.
Όπως αναφέρει η Πρόεδρος του Συλλόγου Ρένια Δρόσου: «μετά από μια δύσκολη περίοδο πανδημίας και υποχρεωτική αναστολή των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας, διοργανώνουμε ξανά την Εκδήλωση Αγάπης και Αλληλεγγύης, αφιερωμένη στα παιδιά, με τίτλο «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά». Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης για την Συνδιοργάνωση, όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, τους χορηγούς, το ΔΕΚΚ, τον Δήμο Χερσονήσου για την υποστήριξη του και κυρίως όλους εσάς που θα μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Ευχαριστούμε.».
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν, όπως κάθε χρόνο, σε κοινωφελείς σκοπούς για τα παιδιά.