15 Ιουλίου, 2024

Μεσολόγγι: Διατάχθηκε η λήψη DNA του κρεοπώλη – Τι «θυμήθηκε» ξαφνικά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη από το Μεσολόγγι, που δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, εξελίσσεται σε υπόθεση δολοφονίας.

Η σορός που βρέθηκε χθες στους βάλτους, στο Μεσολόγγι -και κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στον άτυχο Μπάμπη- φαίνεται πως «ξεκλείδωσε» πολλά στοιχεία για τους αστυνομικούς, που προσπαθούν να λύσουν το «γρίφο» της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIVE το μεσημέρι βγήκε διάταξη από τον ανακριτή, για λήψη dna του κρεοπώλη που κρατείται για την πολύκροτη υπόθεση.

Η εξέταση και η επίσημη ταυτοποίηση της σορού, γίνεται σήμερα στην ιατροδικαστική της Πάτρας, από την οικογένεια του άτυχου Μπάμπη αλλά και με εξέταση DNA.

Τώρα, ζητήθηκε να παρθεί DNA και από τον κρεοπώλη για να γίνει αντιπαραβολή με ενδεχόμενα ευρήματα.

Όπως είχε γράψει νωρίτερα στο newsit.gr κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης πάρθηκε δείγμα από τα νύχια του θύματος, το οποίο θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει dna του κρεοπώλη ή και άλλου ατόμου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο άτυχος Μπάμπης έχει διαμπερή τραύματα και πυροβολήθηκε από μπροστά.

Τι θυμήθηκε ξαφνικά ο κρεοπώλης

Στο μεταξύ, ενώ όλες αυτές τις ημέρες ο κρεοπώλης έλεγε συνεχώς πως δε θυμάται τίποτα από το επίμαχο διάστημα της δολοφονίας, σύμφωνα με το Alpha, ο κρεοπώλης φαίνεται πως ξαφνικά… θυμήθηκε!

Στο ρεπορτάζ του TLIVE αναφέρθηκε πως ο κρεοπώλης είπε στην ανακρίτρια ότι για 40 λεπτά έκανε «βόλτα» με τον Μπάμπη τα μοιραία λεπτά.

«Μου είχε δανείσει 6.500 ευρώ και τα είχα επιστρέψει… Κάναμε βόλτες. Δε θυμάμαι το λόγο… Μου είπε ότι κάπου τον περίμενε κάποιος. Εκεί τον άφησα, στη διασταύρωση των ΤΕΪ» φέρεται να είπε ο κρεοπώλης.


newsit.gr