26 Απριλίου, 2024

Μέγαρα: Κατέρρευσε υπό κατασκευή γέφυρα – Δύο τραυματίες

Κατάρρευση τμήματος γέφυρας Καρδατά που βρίσκεται στην παλαιά εθνική οδό στο ύψος της Νέας Περάμου στα Μέγαρα, την ώρα που γίνονταν εργασίες συντήρησης και επισκευής με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο εργάτες

Ο Γρηγόρης Σταμούλης, δήμαρχος Μεγαρέων: «Εκεί στην προσπάθεια και στις ενέργειες που σπάγαν τα μπετά πέσανε μέσα τα μηχανήματα ευτυχώς οι δύο χειριστές των μηχανημάτων διακομίσθηκαν στο Θριάσιο αλλά διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός τους είναι ελαφρύς».

Και οι δυο ήταν χειριστές των μηχανημάτων που εκτελούσαν εργασίες πάνω στην γέφυρα πιο δύσκολη η περίπτωση του χειριστή της φαγάνας που ανετράπη.

Έπρεπε να σπεύσει η πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τον άτυχο άνδρα.

Η Ολυμπία Οδός με ανακοίνωσή της ανέφερε:

«Οι εργασίες κατεδάφισης και ανακατασκευής της γέφυρας έχουν διακοπεί προσωρινά έως ότου διερευνηθούν οι συνθήκες του ατυχήματος. Η Ολυμπία Οδός παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας τους και εύχεται ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην εργασία τους.
Ευτυχώς ο δρόμος ήταν κλειστός από τις 3 Σεπτεμβρίου για τις εργασίες συντήρησης και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, καθώς απαγορευόταν η διέλευση οχημάτων κάτω από τη γέφυρα».

madata.gr