29 Μαρτίου, 2024

MasterChef 4: Εκτός παιχνιδιού η Μαρία Μπέη, Σταύρος και Σταυρής οι δυο φιναλίστ του τελικού

Μετά την αποχώρηση του Τζον Λεβί Ριανό μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό του MasterChef 4, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μαρία Μπέη βρέθηκαν αντιμέτωποι να κονταροχτυπιούνται για τη μια θέση που είχε απομείνει για τον μεγάλο τελικό.

Μαρία και Σταύρος, φορώντας τις λευκές τους ποδιές, μπήκαν για άλλη μια φορά στην κουζίνα και κλήθηκαν να αποδώσουν πιστά το πιάτο αντιγραφής που τους έδειξαν οι κριτές του διαγωνισμού. Συγκεκριμένα οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ετοιμάσουν μία συνταγή του Νίκου Θωμά. Πιτσούνι αλά Πολίτα!

Η ένταση και το πάθος κυριάρχησε στους πάγκους των διαγωνιζόμενων καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας η οποία γινόταν υπό το βλέμμα του Σταυρή Γεωργίου ο που τους παρακολουθούσε από τον εξώστη.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στο τέλος της δοκιμασίας δοκίμασαν και τα δυο πιάτα και τα βαθμολόγησαν. Πριν όμως ανακοινώσουν στους δυο παίκτες ποιο ήταν το πιάτο που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία, οι κριτες ζήτησαν από τον Σταυρή Γεωργίου να κατέβει από τον εξώστη, ξαφνιάζοντας τους. Το πιάτο με την υψηλότερη βαθμολογία ήταν αυτό του Σταύρου Βαρθαλίτη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Μαρία Μπέη να βρεθεί εκτός MasterChef μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό ενώ ο Σταύρος Βαρθαλίτης με τον Σταυρή Γεωργίου είναι οι δυο φιναλίστ οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι για τον τίτλο του διαγωνισμού αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, στον μεγάλο τελικό.

«Νιώθω υπέροχα, νιώθω δικαιωμένος» ανέφερε ο Σταύρος Βαρθαλίτης στην ανακοίνωση του αποτελέσματος ενώ η Μαρία δάκρυσε που δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό.

 

newsbeast.gr