23 Απριλίου, 2024

Μαρούσι: Η 17χρονη κατακρεούργησε την φίλη της όταν της είπε να μην ξαναβρεθούν

Μέσα σε ένα διαμέρισμα στο Μαρούσι, ένα 22χρονο κορίτσι, φοιτήτρια της γερμανικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τα χέρια της 17χρονης φίλης της. Την χτύπησε στο κεφάλι και την μαχαίρωσε επανειλημμένα σε όλο της το κορμί.
Θρίλερ εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Μαρούσι, καθώς εντοπίστηκε νεκρή μια 22χρονη η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από την 17χρονη φίλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 22χρονη επισκέφτηκε την 17χρονη στο σπίτι της στο Μαρούσι και το τραγικό συμβάν έγινε μετά από τσακωμό των δύο κοριτσιών.

Την αστυνομία ειδοποίησε ο πατέρας της 17χρονης που γύρισε στο σπίτι και αντίκρυσε την 22χρονη μες στα αίματα.

Δυστυχώς το θύμα είχε ήδη υποκύψει στα πολλαπλά τραύματά της. Η 17χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία. Η 17χρονη παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή ανηλίκων.

Η οικογένεια της 17χρονης φέρεται πως έχει ζητήσει τη βοήθεια γνωστού ψυχίατρου προκειμένου να οριστεί ως τεχνικός πραγματογνώμονας, ωστόσο έως τώρασ δεν υπάρχει εξέλιξη στο θέμα. Ακόμα, υποστηρίζει πως η 17χρονη είχε πάρα πολλά προβλήματα κάτι το οποίο την είχε οδηγήσει να εγκαταλείψει και το σχολείο.

madata.gr