9 Μαΐου, 2024

Μαρινάκης: «Η Δράμα έχει μεγάλη δυναμική, ως πόλη ποδοσφαιρικά»

Στο τεχνικό επιτελείο της Δόξα Δράμας θα είναι την νέα αγωνιστική περίοδο ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, με άμεσο συνεργάτη τον Πέτρο Μαρινάκη.

Ο 52χρονος Ηρακλειώτης, παλαίμαχος του Ολυμπιακού, του ΟΦΗ, της Σεβίλλης, της Ξάνθης και του Εθνικού Αστέρα, άλλοτε διεθνής αμυντικός χαφ, ήταν προπονητής στις γυναίκες του ΟΦΗ, ομάδας στην οποία διατέλεσε και τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες, όπως και αρχισκάουτερ.

Επίσης, εργάστηκε ως κόουτς σε ομάδες της Κρήτης (Νίκη Σητείας, Αλμυρός, Μαραθώνας, Ασίτες).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην παρουσίαση του ο Πέτρος Μαρινάκης:

«Η Δράμα έχει μεγάλη δυναμική, ως πόλη ποδοσφαιρικά. Είναι τιμή να ερχόμαστε σε αυτό το ιστορικό σωματείο, όπως η Δόξα. Είναι ευκαιρία προπονητικά, τόσο για μένα, όσο και για τον Θανάση. Συμφώνησα σε πολλά απ’ όσα είπε, με κάλυψε και δε χρειάζονται πολλά λόγια, ειδικά σε αυτή τη φάση.

Μας περιμένει πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Καλούμαστε να μοντάρουμε σύντομα τη Δόξα και να καλλιεργήσουμε το οικογενειακό κλίμα, στην ομάδα και τα αποδυτήρια.

Δουλειά, μεταγραφές και προχωράμε. Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά. Είναι απαραίτητη η στοιχειώδης πίστωση χρόνου. Σεβασμός σε όλους, για να πάμε μπροστά.

Μήνυμά μου στον κόσμο είναι η εμπιστοσύνη, τη ζητάμε και ελπίζουμε να την κερδίσουμε».