22 Φεβρουαρίου, 2024

Μ. Βρετανία: Οι εντυπωσιακές ομοιότητες της ζωής της Ελισάβετ με τον Γουίλιαμ

Εκτός από τις υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευθεί για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, όλη αυτή η κατάσταση φέρει κι ένα μεγάλο συναισθηματικό «φορτίο».
Εντύπωση προκαλούν οι ομοιότητες στις ζωές του πρίγκιπας Γουίλιαμ με αυτή της γιαγιάς του, Ελισάβετ.

Η Ελισάβετ ήταν μόλις 25 ετών όταν ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή και έπρεπε να τον διαδεχθεί ως μονάρχης. Ξαφνικά η ζωή της άλλαξε άρδην και από νεαρή μητέρα και σύζυγος, έπρεπε να γίνει βασίλισσα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Τα σχέδια που έκανε με τον πρίγκιπα Φίλιππο, πιστεύοντας ότι είχαν πολλά χρόνια ήρεμης οικογενειακής ζωής μπροστά τους, μέχρι να χρειαστεί να ανέβει η ίδια στο θρόνο, γκρεμίστηκαν ξαφνικά. Όπως ακριβώς προέκυψε και η ευθύνη του θρόνου.

Επτά δεκαετίες πέρασαν από τότε. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ όπως και η γιαγιά του, ζούσε οικογενειακή ζωή με την πριγκίπισσα Κέιτ και τα τρία παιδιά τους. Ο πατέρας του ανέβηκε πρόσφατα στο θρόνο και όλα έδειχναν ότι το θέμα της διαδοχής, θα κάνει χρόνια για να τον απασχολήσει. Ο ίδιος είναι 16 χρόνια μεγαλύτερος από όσο ήταν η Ελισάβετ όταν έγινε βασίλισσα. Επίσης, τα παιδιά του είναι λίγο μεγαλύτερα από την ηλικία που είχε ο Κάρολος και η Άννα όταν η μητέρα τους ανέβηκε στο θρόνο.

Έφθασε ο πρίγκιπας Χάρι στην Μ. Βρετανία

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο έφθασε στην Μ. Βρετανία ο πρίγκιπας Χάρι.

Η φωτογραφία είναι κατά την διάρκεια της διαδρομής του προς το Clarence House.

Η πρώτη φωτογραφία του Καρόλου μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Στην δημοσιότητα δόθηκε πριν από λίγο η πρώτη φωτογραφία του Καρόλου, μετά την χθεσινή και λιτή ανακοίνωση του Παλατιού ότι πάσχει από καρκίνο.

Πηγή: megatv.com