19 Μαΐου, 2024

Λονδίνο: Συγκρούστηκαν αεροπλάνα στο Χίθροου – Εικόνες από το ατύχημα στην πίστα του αεροδρομίου

Δύο αεροπλάνα συγκρούστηκαν σε διάδρομο του Χίθροου στο Λονδίνο. Το περιστατικό συνέβη στον διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης του αεροδρομίου της βρετανικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τη «Mirror», ένα ρυμουλκό έσπρωχνε αεροπλάνο της «Virgin Atlantic» όταν το φτερό του συγκρούστηκε με την ουρά ενός αεροσκάφους της «British Airways».

Κανείς δεν επέβαινε στο αεροπλάνο της «Virgin Atlantic» τη στιγμή της σύγκρουσης, δήλωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας.

«Η άκρη του φτερού ενός από τα άδεια αεροσκάφη μας ήρθε σε επαφή με ένα άλλο αεροσκάφος, ενώ ρυμουλκούνταν από την εξέδρα στον Τερματικό Αεροσταθμό 3 του Χίθροου του Λονδίνου. Η ασφάλεια των πελατών και του πληρώματός μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι κανένας πελάτης δεν επέβαινε στο αεροσκάφος», πρόσθεσε ο ίδιος.

Φωτογραφία δείχνει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να σπεύδουν στον τόπο του ατυχήματος στον τροχόδρομο του Χίθροου στον τερματικό σταθμό 3 του αεροδρομίου του δυτικού Λονδίνου.

Το ατύχημα δεν έχει διαταράξει το πρόγραμμα των δρομολογίων της Virgin από και προς τον κόμβο, το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της χώρας.

Πηγή: newsit.gr

Πηγή: daypress.gr