29 Μαρτίου, 2024

Λιονέλ Μέσι: Επιστροφή στη Μπαρτσελόνα;

Την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθεί να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος της σεζόν, ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να έχει θέσει ως προτεραιότητα την επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα, με τον πατέρα του να έχει ήδη μιλήσει με τον πρόεδρο Τζοάν Λαπόρτα ενώ και ο παίκτης συζητάει με τον προπονητή -και πρώην συμπαίκτη του- Τσάβι.

Πριν δύο μέρες τα ρεπορτάζ από Γαλλία έκαναν λόγο για απόσταση στις συζητήσεις της Παρί με τον Μέσι, ο οποίος φέρεται να ζητάει αύξηση των ετήσιων απολαβών του, οι οποίες φτάνουν στα 35 εκατ. ευρώ. Νέα δημοσιεύματα, όμως, τώρα δίνουν την εντύπωση ότι το αίτημα για αύξηση απολαβών ενδεχομένως να είναι και ένας… ευγενικός τρόπος για να πει «όχι» ο Αργεντίνος.

Γιατί; Επειδή τα νέα δημοσιεύματα από Γαλλία θέλουν τον Μέσι να επιθυμεί την επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα, δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του. Στα ίδια ρεπορτάζ μάλιστα, όπως αυτό του Foot Mercato, αναφέρεται ότι ο πατέρας του Αργεντίνου έχει ήδη κάνει μια συζήτηση με τον πρόεδρο των Καταλανών, ενώ και ο ίδιος ο Μέσι φέρεται να μιλάει συχνά με τον Τσάβι, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες για πολλά χρόνια και παραμένουν φίλοι.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τα οικονομικά θέματα που έχει η Μπάρτσα, η οποία θα πρέπει να απαλλαγεί από ακριβά συμβόλαια αν θέλει να… κάνει χώρο για τον Αργεντίνο. Όλα ανοιχτά, επομένως, για το μέλλον του και τους προσεχείς μήνες θα φανεί τι από όλα αυτά είναι αλήθεια και τι όχι.

Πηγή: newsbeast.gr