8 Μαΐου, 2024

Λευκή ισοπαλία στην πρεμιέρα της η Εθνική Ελλάδος

Η Εθνικής Ελλάδος έφερε λευκή ισοπαλία με την Σλοβενία στην Λιουμπλιάνα, στην πρεμιέρα του UEFA Nations League .

Στο πρώτο ημίχρονο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα φαίνεται ότι πατούσε καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αναπτύσσοντας την επίθεση από τα δεξιά με Λημνιό και Μπακάκη.

Ωστόσο δεν υπήρχε κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία που θα έφερνε κάποιο τέρμα στις δυο ομάδες.

Στην επανάληψη οι γαλανόλευκοι κυριάρχησαν έχοντας την κατοχή της μπάλα και προσπαθώντας να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία που θα τους έδινε το γκολ και ταυτόχρονα την νίκη.

Στο 86΄ η Σλοβενία κόντρα στην ροή του παιχνιδιού άγγιξε το το γκολ, με τον Ζίβετς να κάνει σέντρα από τα δεξιά, ο Σπόραρ από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Μπάρκα.

Έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με την Εθνική να έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, ωστόσο  δεν κατάφερε να βρει τις λύσεις για να σκοράρει.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σλοβενία (Ματίας Κεκ): Όμπλακ, Μπάλκοβετς, Μεβλία, Μπλάζιτς, Στογιάνοβιτς, Μπόχαρ, Βέτριχ, Μπίγιολ (78′ Κούτερ), Ρεπ (52′ Ζίβετς), Βούκσιτς (61′ Ζάιτς), Σποράρ.

Ελλάδα (Τζον Φαν’τ Σχιπ): Μπάρκας, Γιαννούλης, Σιόβας, Σβάρνας, Μπακάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Μάνταλος (87′ Μασούρας), Μπακασέτας, Λημνιός, Παυλίδης (76′ Φούντας).