28 Σεπτεμβρίου, 2023

Λασίθι: Ανακοίνωση του Δήμου Αγίου Νικολάου για το δυστύχημα στον Πειραιά

Με αφορμή το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε χθες το βράδυ (5/9) στο λιμάνι του Πειραιά και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας νέος και ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος από τον Άγιο Νικόλαο, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, σε δήλωση του εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του, κάνοντας γνωστό ότι η συνδρομή που μέχρι σήμερα υπήρχε στα μέλη της από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις κοινωνικές υπηρεσίες, θα ενισχυθεί έτι περισσότερο στο εξής, ενώ ο Δήμος με απόφαση που έλαβε θ΄ αναλάβει τα έξοδα της κηδείας του άτυχου Αντώνη.
“Εκφράζω την θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά, δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ενώ τόνισε ότι άμεσα θα πρέπει να υπάρχει πλήρη διαλεύκανση του θλιβερού συμβάντος.
Το ερώτημα που ωστόσο ταλανίζει το σύνολο της κοινωνίας μας – με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται καθημερινά στον ελλαδικό χώρο αλλά και ευρύτερα – είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής, που πραγματικά δεν γνωρίζουμε από ποιους και με ποια κριτήρια μετριέται ; Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως ότι μετράει δεν μετριέται απαραίτητα και ότι μετριέται δεν σημαίνει ότι μετράει κιόλας. Στο μέτρο της ασφάλειας, χάσαμε την ελευθερία, στο μέτρο του “πολιτικά ορθού” χάσαμε τον λόγο. Στο μέτρο της αξίας της ζωής, χάσαμε την ίδια τη ζωή, καταλήγει στην δήλωση του ο Δήμαρχος”.