30 Απριλίου, 2024

Κύπελλο: Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για τον τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να συμπεριλαμβάνεται στα όπλα του Πέδρο Μαρτίνς προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός για τον τελικό του κυπέλλου, το Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Πανέτοιμος για την κατάκτηση και του Κυπέλλου είναι ο Ολυμπιακός με την προετοιμασία να μπαίνει στην τελική ευθεία για το ματς του Σαββάτου.

Στα ευχάριστα για τους πρωταθλητές η συμμετοχή του Σωκράτη Παπασταθόπουλο στην προπόνηση που έγινε στο ΟΑΚΑ με τον Μαρτίνς να τον υπολογίζει για τον τελικό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στην συνέντευξη Τύπου στο κίνητρο που έχουν όλοι στον Ολυμπιακό αλλά και στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα του για να πετύχει τον στόχο της.

Στον ΠΑΟΚ, αναστάτωση έφεραν τα αποτελέσματα των τεστ για τον κορωνοϊό καθώς ένα μέλος της ομάδας βγήκε θετικό. Για αυτό και άπαντες πέρασαν από νέο έλεγχο.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα γίνει το πρωί της Παρασκευής στην Τούμπα, παρουσία κόσμου.

Ο 38χρονος Ολλανδός, Ντάνι Μακέλι, από την Elite κατηγορία της UEFA, ορίστηκε να σφυρίξει τον τελικό του κυπέλλου.

Στην ΑΕΚ, το όνομα του Ρεμπρόφ παραμένει ψηλά με τον Ουκρανό τεχνικό να παρουσιάζεται έτοιμος να ταξιδέψει στην Αθήνα για διαπραγματεύσεις την ώρα πάντως που δημοσιεύματα τον βάζουν στο στόχαστρο της Εθνικής Ουκρανίας και της Αλ Αίν.

 

madata.gr