25 Απριλίου, 2024

Κροατία – Μαρόκο: Απόψε ο μικρός τελικός του μουντιάλ 2022. Προγνωστικά

Ο Μεγάλος Τελικός μεταξύ της Αργεντινής του Λιονέλ Μέσι και της κατόχου του τίτλου Γαλλία, βρίσκεται σίγουρα στο επίκεντρο του Μουντιάλ 2022 που διεξάγεται στο Κατάρ. Ωστόσο, και ο μικρός τελικός έχει ενδιαφέρον, καθώς Κροατία και Μαρόκο θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία τους στη διοργάνωση.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στους ομίλους, απ’ όπου προκρίθηκαν μαζί αφήνοντας εκτός το Βέλγιο και τον Καναδά, με την μεταξύ τους αναμέτρηση να λήγει χωρίς νικητή.

Ο Λούκα Μόντριτς και η παρέα του θα ψάξουν τη νίκη που θα τους τοποθετήσει στην τριάδα, μόλις μία θέση κάτω από την παρουσία της στην προηγούμενη διοργάνωση, δείχνοντας μία σταθερότητα που δεν συνηθίζεται για χώρα των Βαλκανίων.

Από την άλλη, οι Μαροκινοί έκαναν πάταγο στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τις προκρίσεις τους επί των χωρών της Ιβηρικής Χερσονήσου (απέκλεισαν κατά σειρά Ισπανία και Πορτογαλία) και θέλουν ο επίλογος να έρθει με την 3η θέση, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον πήχη για την καλύτερη εμφάνιση αφρικανικής ομάδας στη διοργάνωση.

 

madata.gr