22 Φεβρουαρίου, 2024

Κρήτη: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για 25χρονο που ανακοίνωσε στα social media ότι θα αυτοκτονήσει

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε το βράδυ της Τρίτης εξαιτίας μίας πληροφορίας που ανέφερε πως ένας νέος άνθρωπος είχε σκοπό να αυτοκτονήσει.

Ο αστυνομικός που βρισκόταν σε υπηρεσία κινήθηκε άμεσα και αφού είδε την ανάρτηση βρήκε τα στοιχεία του 25χρονου και του τηλεφώνησε ενώ έδωσε σήμα και στους ένστολους που βρισκόντουσαν σε περιπολία

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα όταν ένας 25χρονος με ανάρτησή του στο instagram αναφέρει πως έχει σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Την ανάρτησή του είδε ένας φίλος του, ο οποίος και πήρε έντρομος αμέσως τηλέφωνο στην αστυνομία ενημερώνοντας για τις προθέσεις του κολλητού του.

Ο αστυνομικός που βρισκόταν σε υπηρεσία κινήθηκε άμεσα και αφού είδε την ανάρτηση βρήκε τα στοιχεία του 25χρονου και του τηλεφώνησε ενώ έδωσε σήμα και στους ένστολους που βρισκόντουσαν σε περιπολία εκείνη την ώρα.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 25χρονος απάντησε στην κλήση του και φαίνεται να ήταν σε κατάσταση σύγχυσης και απελπισίας. Ο αστυνομικός του έπιασε τη κουβέντα και διαπίστωσε πως περπατούσε στο κέντρο της πόλης. Με έξυπνο τρόπο έμαθε ακριβώς που βρισκόταν και ειδοποίησε τους αστυνομικούς που βρισκόταν σε περιπολία.

Μισή ώρα μετά ο 25χρονος εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται στην Ψυχιατρική κλινική.