3 Μαΐου, 2024

Κουρμπέλης και Κολοβέτσιος έδωσαν την πρώτη νίκη στον Παναθηναϊκό

Την πρώτη νίκη στα play off πήρε ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε με 2-0 του Άρης, για την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

Ήταν ένα αδιάφορο παιχνίδι, με τον Άρης να έχει πολλά προβλήματα αγωνιστικά, με αποτέλεσμα να έχει στην διάθεσή του αποστολή με 15 παίκτες.

Στο πρώτο μέρος ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με τους πράσινους να προσπαθούν να φτάσουν στα αντίπαλα καρέ. Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 41΄ με δυνατό σουτ του Κουρμπέλη έξω από την μεγάλη περιοχή.

Το πρώτο ημίχρονο σημαδεύτηκε και από τον άσχημο τραυματισμό του Ντουάρτε, με τον Διαμαντόπουλο να παίρνει την θέση του.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος ελέγχοντας το παιχνίδι και χρησιμοποιώντας νεαρά παιδιά όπως τον Αλεξανδρόπουλο, τον Ζαγαρίτη και τον Αθανασακόπουλο.

Στο 88΄ ο Κολοβέτσιος με κεφαλιά έκανε το 2-0 κλειδώνοντας την νίκη και δίνοντας έτσι στην ομάδα του το πρώτο τρίποντο στα play off.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (4-3-3): Χριστογεώργος, Θεοχάρης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης (82’ Ζαγαρίτης), Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ (46’ Ανουάρ), Μακέντα (76’ Αθανασακόπουλος), Καμπετσής (82’ Περέα), Χατζηγιοβάνης (65’ Αλεξανδρόπουλος).

Άρης (4-2-3-1): Έμαν, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης, Ρόουζ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες, Γκάμα, Ντουάρτε (45’+6’ Διαμαντόπουλος), Μαντσίνι.