28 Μαρτίου, 2024

Κούγιας για Τέμπη: Συνάδελφοί μου μοιράζουν κάρτες έξω από τα ξενοδοχεία όπου μένουν οι δυστυχισμένοι άνθρωποι

Δηλώσεις έκανε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος εκπροσωπεί συγγενείς θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη. Όπως είπε ο δικηγόρος, «κάποιοι συνάδελφοί του μοιράζουν κάρτες έξω από τα ξενοδοχεία όπου φιλοξενούνται δυστυχισμένοι άνθρωποι».

Ο κ. Κούγιας τόνισε χαρακτηριστικά ότι «έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ γιατί κάποιοι συνάδελφοί μου προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Έμαθα ότι κάποιοι μοιράζουν και κάρτες έξω από τα ξενοδοχεία όπου φιλοξενούνται οι δυστυχισμένοι άνθρωποι. Και δυστυχώς δεν ντρέπονται να το κάνουν αυτό. Κάποιοι συνάδελφοί μου εμφανίζονται να αποδίδουν κατηγορίες προτού καν η Δικαιοσύνη αποδώσει κατηγορίες. Αυτά δεν είναι σωστά πράγματα».

Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι είναι συγκλονισμένος και ανέφερε ότι «φέρω μεγάλο βάρος στις πλάτες μου αφού με εμπιστεύτηκαν ήδη 60 συγγενείς 12 θυμάτων. Με πολύ μεγάλη αγωνία περιμένω να λάβω τη δικογραφία. Αύριο το πρωί στις 8.00 θα εμφανιστώ στην ανακρίτρια για να δηλώσω διαδικαστικά την υποστήριξη της κατηγορίας. Θα μελετήσω τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, η οποία βέβαια είναι σε νηπιακή κατάσταση ακόμα. Είμαι βέβαιος ότι όταν ολοκληρωθεί η δικογραφία θα είναι χιλιάδες σελίδες. Δεν είναι μια υπόθεση που διεκδικείς ένα δίκιο. Είναι εθνική τραγωδία, πρέπει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων».

madata.gr