2 Μαΐου, 2024

Κόλλησαν στο μηδέν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος

ΠΑΟΚ και Ατρόμητος έδωσαν την πρώτη τους φιλική αναμέτρηση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τη σεζόν 2020-21, με τις δύο ομάδες να μένουν στην λευκή ισοπαλία.

Ο Αμπέλ Φερέιρα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Στέφαν Σβαμπ.

Όπως είναι λογικό οι δύο ομάδες ήταν αρκετά μουδιασμένες και το πρώτο μέρος δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις, πέρα από ένα σουτ στο δοκάρι για τον Ατρόμητο στο 15′ και δύο προσπάθειες των Ζαμπά και Άκπομ από πλευράς ΠΑΟΚ.

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους Περιστεριώτες να στέκονται καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Στην εκπνοή της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να βγει νικητής, καθώς στο 89’ ο Βρέσκας έδωσε πέναλτι για χέρι του Γούτα στην περιοχή, ο Πολωνός ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Θεοδωράκης κατάφερε να αποκρούσει και μάλιστα στην επιστροφή, είχε και πάλι απάντηση στον Σφιντέρσκι και στο πλασέ που επιχείρησε, διατηρώντας το 0-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς (46′ Θεοδωράκης) – Γούτας, Στρούγγης, Ρισβάνης – Γκάλο, Σάλομον, Μπουσούλατζιτς, Κιβρακίδης – Γιακουμάκης, Μανούσος, Ραμπέλο

Η ενδεκάδα του Ατρόμητου στο δεύτερο ημίχρονο: Θεοδωράκης – Γούτας, Στρούγγης, Ρισβάνης (90′ Ζάννης) – Γκάλο (68′ Νταβιώτης), Ούμπιντες, Νάτσος, Κιβρακίδης (68′ Αθανασίου) – Βέλλιος, Κωτσόπουλος, Τριμμάτης.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Μιχάι, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Λημνιός, Τζόλης, Ζαμπά και Άκπομ.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Εσίτι, Βέρνμπλουμ, Μάτος, Τσαούσης, Μπίσεσβαρ, Κούτσιας και Σβιντέρσκι.