19 Ιουλίου, 2024

Kλίμα ενότητας στην 1η συνάντηση των υποψήφιων Π.Σ. με τον Σταύρο Αρναουτάκη (pics, vid)

Μέσα σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων Π.Ε. Ηρακλείου του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε», με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη.

Ο εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και οι 55 υποψήφιες και υποψήφιοι σύμβουλοι, εξέφρασαν την θέλησή τους να αγωνιστούν για την Κρήτη του 2030 αλλά και τη βεβαιότητά τους για νίκη του συνδυασμού στις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Στ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε όλους για την ανταπόκριση τους στον κοινό αγώνα, προχώρησε σε ενημέρωση για την στρατηγική που θα ακολουθήσει ο συνδυασμός μέχρι τις εκλογές καθώς και για τις βασικές τεχνικές προβλέψεις της προεκλογικής περιόδου. Όπως ανακοινώθηκε από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου στις 7,30 μμ στο κέντρο «Αναδρομές» στις Αρχάνες Ηρακλείου.

Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο ο Σταύρος Αρναουτάκης είπε, ότι «είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το σύνολο των υποψηφίων μας καθώς πρόκειται για άντρες και γυναίκες που εκπροσωπούν επάξια και δυναμικά τις τοπικές κοινωνίες έχοντας ένα κοινό όραμα για ολόκληρη την Περιφέρεια». Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ενημέρωσε για τις κατακτήσεις και το έργο που έχει γίνει στο νησί μέχρι τώρα, επισημαίνοντας ότι, «σήμερα ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να μπούμε σε ένα ακόμα δημιουργικό κύκλο για να ολοκληρώσουμε τις παρεμβάσεις που ξεκινήσαμε και που μετασχηματίζουν το νησί μας με ορίζοντα το 2030».

Για την αναπτυξιακή προοπτική του νησιού είπε χαρακτηριστικά, ότι «η Κρήτη εισέρχεται στην νέα εποχή με αξιώσεις», προσθέτοντας πως «για την Περιφέρεια Κρήτης οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, καθώς βάλαμε το νησί σε μία πορεία μετασχηματισμού και έως το 2030 θα έχουν ολοκληρωθεί τα μεγάλα έργα και οι παρεμβάσεις που διεκδικήσαμε με επιτυχία».
Απευθυνόμενος στους πολίτες της Κρήτης, ζήτησε την στήριξή τους, λέγοντας, ότι «όλοι εμείς, οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες του συνδυασμού μας, ζητάμε τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη», προσθέτοντας: «Όπως και την προηγούμενη περίοδο έτσι και τώρα, κινούμαστε με βάση ένα κοινά αποδεκτό σχέδιο που συσπειρώνει ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις , οι οποίες συναντιούνται σε κρίσιμα σημεία επαφής: το καλό της Κρήτης, τη διασφάλιση του μέλλοντος των νέων, την επίτευξη μιας αναπτυξιακής κοινωνικής και περιβαλλοντικής ισορροπίας». Στο κλείσιμο της σύντομης ομιλίας του ο Σταύρος Αρναουτάκης, υπογράμμισε: «Προχωράμε πάνω σε στέρεες βάσεις, διατηρώντας το ισχυρό αναπτυξιακό μας αποτύπωμα, συνεχίζουμε όλοι μαζί. Πορευόμαστε ενωμένοι, έχουμε βρει ένα κοινό τόπο συνεννόησης και συνεργασίας στο πλαίσιο του Συγκρητισμού, για πρόοδο με κοινωνική δικαιοσύνη για όλους. Παρεμβαίνουμε στα κέντρα λήψης αποφάσεων, πολλαπλασιάζουμε τη δυναμική των διεκδικήσεών μας. Γιατί η Κρήτη είναι τόπος και τρόπος να ζεις. Για την Κρήτη μας και τους ανθρώπους της, συνεχίζουμε».

Δείτε το βίντεο:

Σε δηλώσεις του στο ypopsifioi.tv και στο Press Office Online (poo.gr) ο εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης είπε μεταξύ άλλων: "θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους συμμετέχουν στον συνδυασμό νίκης μας. Σε ένα συνδυασμό που καλύπτει ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις για το συμφέρον της Κρήτης. Υπήρχαν περισσότερες υποψηφιότητες από αυτές που ορίζει ο νόμος και είχαμε μια δυσκολία. Αυτή τη στιγμή ενώνουμε δυνάμεις για την Κρήτη του 2030 και γιατί όλα τα μεγάλα έργα θα γίνουν αυτά τα χρόνια. Στόχος μας μεταξύ άλλων είναι η διεκδίκηση αρμοδιοτήτων και πόρων από την κεντρική εξουσία για το συμφέρον του νησιού μας ".

Σε δηλώσεις της στο ypopsifioi.tv και στο Press Office Online (poo.gr) η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλός Π.Ε. Ηρακλείου, Δικηγόρος Μαρία Δαριβιανάκη Μήλιου, με τον συνδυασμό «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε», με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη, στο πλαίσιο της 1ης συνάντησης των υποψήφιων Π.Σ. της παράταξης «Για την Κρήτη μας, συνεχίζουμε» τόνισε: «είμαστε όλοι εδώ σήμερα όλοι οι συνυποψήφιοι του συνδυασμού του κ. Αρναουτάκη «Για την Κρήτη μας», προκειμένου να γνωριστούμε καταρχήν μεταξύ μας σε ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο με σκοπό την αποτύπωση και την επικοινωνία στον κόσμο του προγράμματός μας και των στόχων μας. Η γνωριμία μεταξύ των συνυποψηφίων είναι βασική αρχή κάθε ξεκινήματος, κάθε πρωτοβουλίας των υποψηφίων της τοπικής αυτοδιοίκησης ώστε να πετύχουν πιο εύκολα των στόχο τους. Αν γνωρίζονται μεταξύ τους οι συνυποψήφιοι και έχουν αναπτύξει ένα επίπεδο επικοινωνίας αυτό βοηθάει στην καλή συνεργασία». Η ίδια απευθύνοντας κάλεσμα στους υποψήφιους ψηφοφόρους είπε: «Καλούμε τους ψηφοφόρους μας προκειμένου να γνωρίσουν το πρόγραμμά μας, να επικοινωνήσουν με τους υποψηφίους. Καλούμε τον κόσμο να συνδράμει και να γνωρίσει τους νέους στόχους του Σταύρου Αρναουτάκη, να γνωρίσει εμάς, ώστε να έχουμε την βάση αλλά και την δυναμική που θέλουμε ώστε να προσπαθήσουμε να κάνουμε πράξει όσα στοχεύουμε και ακόμα περισσότερα. Ο αγώνας δρόμου είναι μεγάλος με χαρά συμβάλλω και εγώ και συστρατεύομαι με τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι το αναπτυξιακό αποτύπωμα του είναι ανεξίτηλο πλέον στο νησί μας. Για τον λόγο αυτό και καλούμε τον κόσμο, παλιούς αλλά και νέους ψηφοφόρους να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια, όπως κάνουμε και εμείς. Ο αγώνας είναι κοινός και πρέπει να είναι ομαδικός».

Σε δηλώσεις της στο ypopsifioi.tv και στο Press Office Online (poo.gr) η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλός Π.Ε. Ηρακλείου, Αρχαιολόγος Ευγενία Τσατσάκη ανέφερε: «απόψε ενώνουμε δυνάμεις με τον ‘’Σταύρο της καρδιάς μας’’ για την Κρήτη μας και για ότι καλύτερο συνεχίζουμε. Καταξιωμένος ο ίδιος ο Σταύρος Αρναουτάκης, δυναμικά μπροστά, μαζί του και εγώ με όλη την δύναμή μου».

Σε δηλώσεις της στο ypopsifioi.tv και στο Press Office Online (poo.gr) η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλός Π.Ε. Ηρακλείου, Στέλεχος της ΔΥΠΑ, προϊσταμένη στην Περιφερειακή Διεύθυνση Μαρία Τσιμιτάκη ανέφερε: «Με μεγάλη μου τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του Σταύρου Αρναουτάκη προκειμένου να συμμετέχω στις Περιφερειακές εκλογές στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος. Μέχρι τώρα είχα ασχοληθεί πάρα πολύ δυνατά στην ΔΥΠΑ σε θέματα εργασιακής επανένταξης ειδικά σε ότι αφορά στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες πολιτών. Σήμερα βρίσκομαι εδώ προκειμένου να συμβάλλω στον τομέα αυτό σε επίπεδο Περιφέρειας.