20 Απριλίου, 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Γιατρός εξέτασε το παιδί του πατέρα Αντωνίου στον δρόμο

 Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την «Κιβωτό του Κόσμου», με αιχμή τόσο τα οικονομικά, όσο και τις καταγγελίες των παιδιών για κακοποίηση.
Την ώρα που οι αποκαλύψεις για την αμύθητη περιουσία της «Κιβωτού του Κόσμου», που διαχειριζόταν ο πατέρας Αντώνιος και η σύζυγός του, προκαλεί «ζάλη», νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας και για το σκέλος των ερευνών που αφορά στις καταγγελίες παιδιών, τα οποία ζούσαν σε δομές της οργάνωσης και για τις κακοποιήσεις που υφίσταντο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται στο φως, ισχυρά συμφέροντα καλύπτουν την «Κιβωτό του κόσμου».

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο διάρκειας 20 περίπου δευτερόλεπτα σύμφωνα με το οποίο, όταν ο εισαγγελέας αποφάσισε να απαγορεύσει την είσοδο της δομής  στον πατέρα Αντώνιο και στην παπαδιά, εκείνοι είπαν ότι δεν έχουν που να μείνουν και ότι αρρώστησε το παιδί τους.

Έτσι, επειδή δεν είχαν «πού να μείνουν» – χωρίς ωστόσο να έχουν δώσει απαντήσεις για τα δεκάδες ακίνητα και τις βίλες των πολλών χιλιάδων ευρώ -, έστησαν ένα «σόου» στον δρόμο.

Σύμφωνα με το βίντεο το οποίο τραβούσε κάποιος εκ των ακολούθων του πατέρα Αντωνίου, πήγε μία παιδίατρος και εξέτασε το παιδί στο αυτοκίνητο.

 

madata.gr