28 Μαρτίου, 2024

Κιμ Γιονγκ Ουν: Εθισμένος στη νικοτίνη και το αλκοόλ φέρεται ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας

Tην κάτω… βόλτα φέρεται να έχει να πάρει ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με στοιχεία των μυστικών υπηρεσιών της Σεούλ.

Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post», ενώ τα τελευταία δύο χρόνια είχε καταφέρει να ελέγξει το βάρος του χάνοντας αρκετά κιλά, ο 39χρονος ηγέτης όχι μόνο τα ξαναπήρε αλλά μάλλον είναι ακόμα πιο παχύς. Το βάρος του Κιμ Γιονγκ Ουν υπερβαίνει πλέον τα 140 κιλά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα επικαλούμενο της νοτιοκορεάτικες πηγές.

Εκτός από τα αρκετά παραπανίσια κιλά, ο Κιμ Γιονγκ Ουν διακατέχεται από έντονο άγχος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ. Επιπλέον, έχει έχει «καταφύγιο» στο αλκοόλ και το κάπνισμα.
Kim_Jong_Un

Οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών της Σεούλ ανέλυσαν με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης πρόσφατες φωτογραφίες του Βορειοκορεάτη ηγέτη και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, ο Κιμ , με ύψος 1,72 εκ., είχε απωλέσει 20 κιλά πριν από δύο χρόνια, ωστόσο, τώρα είναι παχύσαρκος. Η διακυβέρνηση της χώρας του προκαλεί μάλλον στρες με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει πρόβλημα αυπνίας. Αλλά το γεγονός ότι είναι εθισμένος στο ποτό και τσιγάρο, δείχνουν ότι η υγεία του είναι αρκετά επιβαρυμένη.

Ο Νοτιοκορεάτης βουλευτής Γιου Σανγκ-μπουμ, μέλος της επιτροπής Πληροφοριών της βουλής στη Σεούλ, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι οι Υπηρεσίες Πληροφοριών της χώρας θεωρούν ότι «ο λάτρης των πυραύλων», Κιμ «ίσως βιώνει μια σοβαρή διαταραχή ύπνου, καταναλώνει μεγάλες ποσότητες οινοπνεύματος και καπνίζει σαν φουγάρο», όπως μεταδίδει η αγγλόφωνη εφημερίδα «Korea Herald».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι κατάσκοποι της Σεούλ ανακάλυψαν ότι οι αρχές της Βορείου Κορέας εισάγουν ποσότητες φαρμάκων για την αυπνία, όπως το «Zolpidem» και μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και τσιγάρων όπως τα Marlboro και Dunhill. Ο Νοτιοκορεάτης βουλευτής υποστήριξε επίσης ότι, «Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε εξαντλημένος και με μαύρους κύκλους στα μάτια στη δημόσια εμφάνισή του στις 16 Μαϊου».
26957631

Τόνισε επίσης ότι εθεάθη με «εκδορές και μώλωπες» στα χέρια του, που φαίνεται ότι προήλθαν από ξύσιμο λόγω κνησμού που προκαλεί δερματίτιδα λόγω άγχους. Η κατάσταση της υγείας του ηγέτη Κιμ απασχολεί έντονα τη Δύση και κυρίως τη Νότια Κορέα.

Οι πληροφορίες που αφορούν τον ηγέτη της χώρας έρχονται με το σταγονόμετρο , δεδομένης της μυστικότητας της Πιονγιάνγκ, με την Δύση να βρίσκεται σε επαγρύπνηση. Γεγονός είναι ότι ,μια αλλαγή στην ηγεσία της Βορείου Κορέας, θα είχε παγκόσμιες επιπτώσεις, όπως σχολιάζει η εφημερίδα New York Post. Για το λόγο αυτό, όταν ο βορειοκορεάτης ηγέτης δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του.

Πηγή: protothema.gr