2 Μαΐου, 2024

Κεκλεισμένων το Ηρόδοτος – Εργοτέλης

Η Διοίκηση του Ηροδότου μέσο ανακοίνωσης, ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό, πως η σημερινή φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού και τον Εργοτέλη, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Δεν θα πρέπει να παραβρίσκονται περισσότερα από 80 άτομα στο γήπεδο, συμπεριλαμβανομένων των παικτών που αγωνίζονται, των διαιτητών, των αναπληρωματικών, των γιατρών, των αστυνομικών, των υπαλλήλων των σταδίων, των δημοσιογράφων και όσων άλλων είναι απαραίτητοι για την διεξαγωγή του.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως ο φιλικός αγώνας του Σαββάτου (22/8) ανάμεσα στον ΗΡΟΔΟΤΟ και τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου, εξαιτίας της εξάπλωσης του COVID-19.

Επίσης ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων και με κύριο στόχο να μειωθεί ο κίνδυνος μολύνσεως. Δεν θα πρέπει να παραβρίσκονται περισσότερα από 80 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των παικτών που αγωνίζονται, των διαιτητών, των αναπληρωματικών, των γιατρών, των αστυνομικών, των υπαλλήλων των σταδίων, των δημοσιογράφων και όσων άλλων είναι απαραίτητοι για την διεξαγωγή του.