4 Μαΐου, 2024

Καθηγητής του Δημοκρίτειου παραιτήθηκε on air: Η Κεραμέως ακολουθεί παγκόσμιες σατανικές οδηγίες

Την παραίτησή του από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης προανήγγειλε στον αέρα αναπληρωτής καθηγητής Ποινικού Δικαίου, κάνοντας λόγο για σατανικές οδηγίες και δικτατορία» Το παρασκήνιο και η ανώνυμη καταγγελία.

Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου παραιτήθηκε στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής διατυπώνοντας την αντίθεσή του στα μέτρα του κορονοϊού και ασκώντας σφοδρή επίθεση στη Νίκη Κεραμέως και τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για «δικτατορία».

Πρόκειται για τον αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή της Κομοτηνής, Κωνσταντίνο Βαθιώτη, ο οποίος σε παρέμβασή του σε εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus, προανήγγειλε ότι θα παραιτηθεί εντός λίγων ωρών.

Ο ίδιος εξήγησε πώς έφτασε σε αυτή την απόφαση:

«Είχαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά, όχι μόνο εγώ όλοι συνάδελφοί μου, είμαστε εγκλωβισμένοι σε ένα ψηφιακό κελί που κάνουμε μάθημα εξ αποστάσεως. Προσπάθησα να δώσω στα παιδιά τον καλύτερό μου εαυτό. Ήταν τόσο μεγάλη η συγκινησιακή φόρτιση που είχα στο τελευταίο μάθημα στα τέλη Ιανουαρίου που ξέσπασα σε δάκρυα μπροστά στην οθόνη του ψηφιακού κελιού. Αναπόλησα την περσινή χρονιά που αποχαιρετηθήκαμε στο αμφιθέατρο».

Συνέχισε αναφερόμενος στην «αισχρή τηλεοθόνη», στο «ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες».

Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας είπε και επισήμανε ότι όλα ξεκίνησαν από μια ανώνυμη καταγγελία στις 28 Ιανουαρίου σε βάρος του με θέμα ανάρμοστης συμπεριφοράς στην οποία υποστηρίζεται ότι προπαγανδίζει για τον κορονοϊό.

    «Έχω κατ’ επανάληψη διατυπώσει από το δεύτερο lockdown βγήκα και κραύγασα δημοσίως ότι δεν σπούδασα νομικά για να εξευτελίζει ο κ. Μητσοτάκης επιβάλλοντάς μου να κυκλοφορώ με SMS. Το κείμενο αυτό έκανε τον γύρο του κόσμου που έφτασε μέχρι και στη Φινλανδία» είπε ο κ. Βαθιώτης και συμπλήρωσε:

«Έχω χαρακτηρίσει τον πρωθυπουργό δικτάτορα και τύραννο εξηγώντας για ποιο λόγο έχει καταλυθεί το Σύνταγμα», κάνοντας λόγο για ανθρωποκτόνα μέτρα.

 

 

madata.gr