21 Απριλίου, 2024

Κασσελάκης: Τσακαλώτος, Πέρκα και Κούλογλου να παραδώσουν τις έδρες – «Σεβαστείτε τη βάση»

Επίθεση στους αποχωρήσαντες της Ομπρέλας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης με νέα παρέμβασή του, καλώντας τους δυο βουλευτές που αποχώρησαν, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Πέτη Πέρκα, να παραδώσουν τις έδρες τους στον ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή απεύθυνε προσκλητήριο προς όλους τους υπόλοιπους λέγοντας πως δεν υπάρχουν τάσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Θυμίζω στους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον κώδικα δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι δεσμεύονται ότι η έδρα που καταλαμβάνουν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι στους ίδιους. Τους καλώ να επιστρέψουν τις έδρες στο κόμμα», είπε ο κ. Κασσελάκης.

Επίσης, ο κ. Κασσελάκης ζήτησε το ίδιο και από τον Στέλιο Κούλογλου, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Σεβαστείτε τη βάση του κόμματος», είπε.

«Τα άτομα που εκτοξεύουν ύβρεις και συκοφαντίες δεν μπορούν να εκπροσωπούν το κόμμα. Αυτό λέει η εισήγηση των διαγραφών. Οι πειθαρχικές κυρώσεις υποβάλλονται από την Επιτροπή Δεοντολογίας», είπε.

Παράλληλα, ο κ. Κασσελάκης τόνισε ότι «πλέον δεν υπάρχουν διαγραφές, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος δημοψηφίσματος για κανένα θέμα. Το καταστατικό θα ισχύει πάντα για όλους.

«Σήμερα αρχίζει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει στενός κύκλος. Θέλετε να δουλέψετε, Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα», είπε και απηύθυνε κάλεσμα ενότητας προς τα στελέχη που υποστήριζαν την Ομπρέλα. «Έχετε χώρο εδώ μέσα και η μόνη τάση είναι η δημοκρατική από τη βάση».

madata.gr