8 Μαΐου, 2024

Καλείται να συναντήσει την ιστορία του

Επιστροφή στα Ευρωπαϊκά σαλόνια για τον ΟΦΗ μετά από του 20 χρόνια, καθώς θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Απόλλων Λεμεσού για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 20:00 στο Γεντί Κουλέ, σε μια αναμέτρηση που ο Γιώργος Σίμος δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κοσμά Τσιλιανίδη, τον Φελέπε Σόουζα και τον Ρικάρντο Βαζ.

Στον αντίποδα η ομάδα της Κύπρου θα παραταχθεί χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα τον Μολλ, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Γιούστε που δεν ταξίδεψε με την ομάδα.

Η αποστολή του ΟΦΗ:

Waterman, Σωτηρίου, Weiss, Sakor, Selimovic, Μαρινάκης, Neira, Nabi, Solis, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Figueiredo, Sardinero, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Mellado, Κοροβέσης.

Η αποστολή του Απόλλων Λεμεσού:

Δημήτρης Δημητρίου, Μιχάλης Παπαστυλιανού, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Γιώργος Βασιλείου, Ανδρέας Παναγιώτου, Ζοάο Πέδρο, Αττίλα Σάλαϊ, Ντιέγκο Αγκίρε, Τζιόρτζε Ντένιτς, Φάνος Κατελάρης, Εστεμπάν Σακέτι, Χαράλαμπος Κυριάκου, Σάσα Μάρκοβιτς, Φλορεντίν Ματέι, Ιωάννης Πίττας, Ντάνιελ Λάρσον, Νικολά Ντιγκινί, Γιάννης Γιαννιώτας, Τσάρλισον Μπένσοπ, Μπακαλί Νταμπό