9 Μαΐου, 2024

Και τώρα κουνάει σεντόνι ο Ολυμπιακός

Ομόνοια και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι 0-0, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν πανηγυρικά την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση με την πρώτη καλή ευκαιρία να έρχεται μόλις στο 5΄, με τον Ελ Αραμπί να βγαίνει τετ α τετ με τον Φαμπιάνο, με τον κίπερ της Ομόνοιας να μπλοκάρει την μπάλα στην κλειστή γωνία.

Λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 11΄, η Ομόνοια απάντησε στις ευκαιρίες, με την κεφαλιά του Λούφτνερ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Τζιώνη, να περνάει λίγο πάνω από την εστία του Σα.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς για την επίτευξη κάποιου τέρματος.

Στο 19΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με το σουτ του Ραντζέλοβιτς μετά το λάθος του Λάνγκ και την πάσα του Καμαρά να καταλήγει δίπλα από το δοκάρι του Φαμπιάνο.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός είχε πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ και να κλειδώσει την πρόκριση.

Στο 65΄, ο Ελ Αραμπί άδειασε δυο αντιπάλους, η μπάλα κατέληξε στο Ραντζέλοβιτς ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Φαμπιάνο.

Στην συνέχεια οι ερυθρόλευκοι είχαν την κυριαρχία της αναμέτρησης και κυνηγούσαν πιο πολύ το γκολ από ότι η Ομόνοια, αυτό έφερε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο 0-0, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να παίρνει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσιακς, Κουσουλός, Γκόμες, Τζιωνής (84΄Σενέ), Παπουλής (70΄Ασάντε), Ντούρις (70΄Κακουλής), Μποτεάκ

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Χολέμπας, Μπα, Σεμέδο, Ραφίνια, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά (92΄Καφού), Βαλμπουενά (92΄Φορτούνης), Ραντζέλοβιτς (74΄Μασούρας) Ελ Αραμπί