26 Σεπτεμβρίου, 2023

Καδιανή Νιώτη: Η γνωστή και δυναμική Γιατρός στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη (pics,vid)

Ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, στο πλάι του υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου  Μιχάλη Καραμαλάκη, μετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές η Καδιανή Νιώτη (Γενική Γιατρός).

Με φόντο το όραμα για ένα σύγχρονο, ανθρώπινο και ευρωπαϊκό Ηράκλειο και με αγάπη στον συνάνθρωπο και στα κοινά που πηγάζει και μέσα από την επαγγελματική της δραστηριότητα ως γιατρός,  η κ. Νιώτη θέτει εαυτόν στο πλαίσιο της συλλογικής προσπάθειας για τη μεγάλη νίκη του συνδυασμού ‘’Ηράκλειο η Πόλη μας’’ και με στόχο ένα Ηράκλειο σύγχρονο, δυνατό και ευρωπαϊκό!

«Η απόφασή μου να ασχοληθώ ενεργά με τα δρώμενα της Δημοτικής Αρχής του τόπου μας και να αποδεχτώ την πρόταση του Μιχάλη Καραμαλάκη προέρχεται από την πεποίθηση ότι ο συνδυασμός ‘’Ηράκλειο, η Πόλη μας’’, έχει τη γνώση,  τη δύναμη αλλά και τη θέληση να κάνει πράξη το όραμα όλων μας.

Ένα Ηράκλειο που ‘’υποκλίνεται’’ στο χθες, ‘’χτίζει’’ το σήμερα και ‘’οραματίζεται’’ το αύριο» τονίζει η κ. Νιώτη με αφορμή την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του κ. Καραμαλάκη.

Δηλώνοντας «παρών» σε εκδήλωση της παράταξης ‘’Ηράκλειο η Πόλη μας’’  το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Galaxy, το οποίο «πλημμύρισε» από υποψήφιους του συνδυασμού που είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με επίκεντρο την επίλυση ζητημάτων καθημερινότητας, η υποψήφια κ. Καδιανή Νιώτη σε δηλώσεις της είπε: «είμαι ένας δυναμικός άνθρωπος. Έχοντας ήδη συμπληρώσει 17 χρόνια δουλειάς στον ιδιωτικό τομέα, και λειτουργώντας ιατρείο στο Ηράκλειο αλλά και στην ενδοχώρα στον Δήμο Αρχανών- Αστερουσίων, διοχετεύω πολλή ενέργεια στον επαγγελματικό μου χώρο.

Η συνάντησή μου με τον κ. Καραμαλάκη, μου έδωσε την ευκαιρία να διοχετεύσω μέρος της ενέργειάς μου αυτής και στην ενασχόλησή μου με τα κοινά.

Αιτία της απόφασής μου να συμπορευτώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Καραμαλάκη, ήταν το όραμα που έχει για ένα Ηράκλειο ανθρώπινο, κοινωνικό και προσιτό σε κάθε Ηρακλειώτη. Ο πολίτης θα πρέπει να ξέρει ότι ο δήμος του ανήκει.

Αποφάσισα να σταθώ δίπλα στον Ηρακλειώτη με ενσυναίσθηση και με την υπόσχεση ότι θα συμβάλλω τα μέγιστα για ένα καλύτερο Ηράκλειο, μένοντας δίπλα στον κ. Καραμαλάκη. Στο πλαίσιο της αποψινής εκδήλωσης παρουσιάζουμε τους 20 =1 πυλώνες ανάπτυξης της παράταξής μας οι οποίοι μπορούν να είναι υλοποιήσιμοι.

Ζητώ λοιπόν από τους Ηρακλειώτες, να με εμπιστευτούν με την ψήφο τους και να ξέρουν ότι θα είμαι κοντά τους, όπως και ως γιατρός είμαι πάντα κοντά στον ασθενή μου!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η κ. Καδιανή Νιώτη, γεννήθηκε το 1970 στο Ηράκλειο Κρήτης/ Κατάγεται από τη Λιγόρτυνο Μονοφατσίου του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων και είναι το δεύτερο παιδί της πολύτεκνης οικογένειας του Γεωργίου Νιώτη και της Αναστασίας Κάββαλου. Είναι παντρεμένη με τον Κων/νο Κάββαλο και είναι μητέρα δύο παιδιών.

Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Ηρακλείου Κρήτης το 1999 και ολοκλήρωσε την ιατρική υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας. Έλαβε το τίτλο ειδικότητας στη Γενική Ιατρική από το Βενιζέλειο το 2006. Από το 2007 διατηρεί, ως ιδιώτης, ιατρείο στην περιοχή των Καμινίων και στις Αρχάνες μετέπειτα.

Ταυτόχρονα δραστηριοποιήθηκε ως :

– Ελεγκτής ιατρός στο ΤΕΒΕ Ηρακλείου(2007-2008).

– Ιατρός στο Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Ηρακλείου (2009-2010).

– Συμβασιούχος ιατρός στο ΙΚΑ Ηρακλείου και ωρομίσθια ιατρός στο Τ.Ε.Ι

Ηρακλείου.(2010-2013).

-Επιστημονικά υπεύθυνη στον παθολογικό τομέα στο κέντρο αποθεραπείας

και αποκατάστασης ‘’ΟΛΥΜΠΙΟΝ’’(2020-2021)