19 Απριλίου, 2024

Jennifer Lopez: Μιλάει για τις δυσκολίες των έφηβων παιδιών της να αποδεχτούν τη νέα οικογένειά τους

 H Jennifer Lopez μίλησε στην αμερικανική Vogue και τον 50χρονο Ben Affleck, παίρνουν ο ένας από τον άλλο μαθήματα «για την ανατροφή των παιδιών».

«Χρειάζεται προσοχή η διαδικασία της μετάβασης», πρόσθεσε η JLO. Άλλωστε, σχεδόν όλα τα παιδιά της νέας, μεικτής οικογένειάς της είναι στην εφηβεία. Η ίδια έχει με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony τα 14χρονα δίδυμα Max και Emme, ενώ ο Affleck έχει τρία παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του με την Jennifer Garner, τους Samuel, 10 ετών, Seraphina, 13, και Violet, 16.

«Ελπίζω μέσα στην οικογένειά μας να καλλιεργήσουμε το συναίσθημα ότι τα δικά του παιδιά με έχουν σύμμαχο και τα δικά μου παιδιά τον έχουν σύμμαχο».

«Ελπίζω μέσα στην οικογένειά μας να καλλιεργήσουμε το συναίσθημα ότι τα δικά του παιδιά με έχουν σύμμαχο και τα δικά μου παιδιά τον έχουν σύμμαχο», συμπλήρωσε η Lopez. «Σύμμαχο κάποιον που τα αγαπάει και ενδιαφέρεται γι’ αυτά πραγματικά αλλά έχει μια διαφορετική οπτική και με βοηθάει να δω τα πράγματα που δεν μπορώ να δω στα παιδιά μου γιατί συναισθηματικά εμπλέκομαι ιδιαίτερα στενά».

Κάτι άλλο που την προβληματίζει στην ανατροφή των παιδιών της είναι ότι μεγαλώνουν σε ένα πολύ πιο προνομιούχο περιβάλλον από εκείνο στο οποίο μεγάλωσε εκείνη: «Είναι δύσκολο με το δικό του τρόπο, γιατί δεν χρειάζεται να αγωνιστείς για πράγματα, δεν μαθαίνεις πώς να είσαι αγωνιστής. Εγώ έπρεπε να το μάθω. Ήθελα να τους δώσω τη ζωή που δεν είχα, αλλά έτσι δεν αποκτούν μια επίσης χρήσιμη εμπειρία, να αναπτύσσεις το ένστικτο της επιβίωσης».