15 Αυγούστου, 2022

Ιβάνα Τραμπ: Βρέθηκε νεκρή μετά από πτώση από σκάλα

Συγκίνηση προκάλεσε στις ΗΠΑ η είδηση του θανάτου της πρώτης συζύγου του πρώην Αμερικανού προέδρου, Ιβάνα Τραμπ, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Οπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες που επικαλούνται τα αμερικανικά ΜΜΕ, η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της το μεσημέρι της Τετάρτης από ένα συνεργάτη της μέσα στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα φέρεται να βρέθηκε νεκρή στη βάση της σκάλας του σπιτιού της, με τις Αρχές να εξετάζουν το σενάριο η Ιβάνα Τραμπ να έπεσε από τις σκάλες και να τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από κάποιο ιατρικό επεισόδιο.

Η New York Post από την πλευρά της μεταφέρει την πληροφορία ότι η Ιβάνα Τραμπ πιθανότατα υπέστη καρδιακή προσβολή με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η πτώση. Οπως αναφέρει η Daily Mail, η Ιβάνα Τραμπ ετοιμαζόταν να φύγει για διακοπές στο Σεν Τροπέ και γι’ αυτό είχε προγραμματίσει επίσκεψη στο αγαπημένο της κομμωτήριο την ημέρα που βρέθηκε νεκρή.

Πηγή ανέφερε στη New York Post ότι η υγεία της Ιβάνα Τραμπ ήταν σε διαρκή επιδείνωση τα τελευταία χρόνια χωρίς, όμως, να διευκρινίζει αν η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ έπασχε από κάποια συγκεκριμένη ασθένεια.

 
Ποια ήταν η Ιβάνα Τραμπ
Η Ιβάνα Μαρί Τραμπ γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1949. Ήταν Τσεχοαμερικανίδα επιχειρηματίας, σχεδιάστρια μόδας, συγγραφέας και πρώην μοντέλο. Ζούσε στον Καναδά κατά τη δεκαετία του 1970 και έπειτα μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977.

Κρατούσε βασικές διευθυντικές θέσεις στον Οργανισμό Τραμπ ως αντιπρόεδρος του εσωτερικού σχεδιασμού, ως διευθύνουσα σύμβουλος και πρόεδρος του καζίνο Trump’s Castle και ως διαχειρίστρια του Plaza Hotel. Το διαζύγιο της Ιβάνα από τον Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο ολοκληρώθηκε το 1992, ήταν αντικείμενο ευρείας κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης στη δεκαετία του 1990. Μετά το διαζύγιο, ανέπτυξε σειρά ειδών ένδυσης, κοσμημάτων και προϊόντων ομορφιάς.

Η Ιβάνα έγραφε μια συμβουλευτική στήλη για την Globe με τίτλο «Ask Ivana» (από το 1995 έως το 2010) και έχει γράψει διάφορα βιβλία φαντασίας, αυτοβοήθειας και μια αυτοβιογραφία.

madata.gr