28 Απριλίου, 2024

Ισόπαλο το ντέρμπι της Αθήνας

Η ΑΕΚ ήταν θεωρητικά το φαβορί για τη νίκη, αλλά ο Παναθηναϊκός εμφάνισε καλύτερη εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έφυγε με την ισοπαλία (1-1) από το ΟΑΚΑ. Πέταξαν την ευκαιρία για να ανέβουν στη δεύτερη θέση οι κιτρινόμαυροι. Μακέντα (65′) και Λιβάγια (76′) οι σκόρερ του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός εμφάνισε καλύτερη εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και έφυγε δίκαια με ένα θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ, παρά το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα υπήρξαν αρκετά εξωαγωνιστικά ζητήματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τους ποδοσφαιριστές. Οι αλλαγές των δύο προπονητών έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, με τους Ντόμινικ Νάγκι και Νέλσον Ολιβέιρα να περνούν ως αλλαγή και να δίνουν ασίστ στους Φεντερίκο Μακέντα (65′) και Μάρκο Λιβάγια (76′) για το τελικό 1-1.

OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες (66′ Ολιβέιρα), Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε (75′ Κλωναρίδης), Μάνταλος (87′ Αραούχο), Λιβάγια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (77′ Μπουζούκης), Αγιούμπ (60′ Νάγκι), Ζαχίντ (66′ Ανουάρ), Χατζηγιοβάνης (77′ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα.