26 Σεπτεμβρίου, 2023

Ηράκλειο: Ξεκινούν οι εργασίες αναβάθμισης του Νηπιαγωγείου Αγίου Θωμά και του Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Σχολείου Βαγιωνιάς

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες αναβάθμισης του Νηπιαγωγείου Αγίου Θωμά και του Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Σχολείου Βαγιωνιάς, καθώς ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας υπέγραψαν την σχετική σύμβαση. Υπενθυμίζεται ότι για την αναβάθμιση των συγκεκριμένων σχολείων έχει διασφαλιστεί από την δημοτική αρχή χρηματοδότηση ύψους 145.000 ευρώ, μέσω του Προγράμματος Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΠΠΑ 2021 – 2025) της Περιφέρειας Κρήτης.

Μεταξύ των εργασιών που πρόκειται να πραγματοποιηθούν, περιλαμβάνονται η διαμόρφωση του αύλειου χώρου του Νηπιαγωγείου Αγίου Θωμά και η συντήρηση – αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Σχολείου Βαγιωνιάς, με κατασκευή περίφραξης, τοποθέτηση προστατευτικού στρώματος περιμετρικά από τα κάγκελα, δάπεδα ασφαλείας, ξύλινα στέγαστρα, αντικατάσταση κουφωμάτων και παλαιών δαπέδων, τοποθέτηση κλιματιστικών κ.ά.

«Η αναβάθμιση των σχολείων μας αποτελεί, για εμάς, ύψιστη προτεραιότητα, ώστε να διασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας. Συνεχίζουμε την δουλειά μας, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα» τόνισε ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης.