19 Ιουλίου, 2024

Ηράκλειο: Τον Δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Σέγκο βράβευσε η Οργανωτική Επιτροπή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων

ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΓΚΟ ΒΡΑΒΕΥΣΕ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Σέγκος : Ενώσαμε δυνάμεις για τη φιλοξενία μίας διεθνούς εμβέλειας αθλητική διοργάνωση με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και αποστολών από τρεις ηπείρους των χωρών της Μεσογείου

Τον Δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Σέγκο τίμησε η Οργανωτική Επιτροπή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, παρουσία του Προέδρου της Διεθνούς Ένωσης Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) Ντάβιντε Τιτζάνο.
Ο Δήμαρχος Χερσονήσου ευχαρίστησε θερμά τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για την αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο της φιλοξενίας των 3ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων που φιλοξενούν οι Δήμοι Ηρακλείου, Χερσονήσου και Μαλεβιζίου.
«Ενώσαμε δυνάμεις για τη φιλοξενία μίας διεθνούς εμβέλειας αθλητική διοργάνωση με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και αποστολών από τρεις ηπείρους των χωρών της Μεσογείου», δήλωσε ο κ. Σέγκος.
Η τιμητική βράβευση στον Δήμαρχο Χερσονήσου έγινε από τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των 3ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων Νίκο Ταμπακάκη και τον Εκτελεστικό Διευθυντή Νίκο Προβιά.
Ο Δήμαρχος Χερσονήσου και ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Μεσογειακών Αγώνων Ντάβιντε Τιτζάνο απένειμαν τα μετάλλια στους νικητές του αγωνίσματος rowing beach sprint.
Νικήτριες αναδείχτηκαν οι ομάδες της Ισπανίας (χρυσό μετάλλιο), της Ιταλίας (Ασημένιο μετάλλιο)και της Κροατίας (χάλκινο μετάλλιο).
«Οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες θα συμβάλουν όχι μόνο στην ανάπτυξη του Αθλητισμού αλλά και στην ενίσχυση της εξωστρέφειας του τόπου μας. Είναι σημαντική η διοργάνωση για τον Δήμο Χερσονήσου, την Κρήτη αλλά και τη χώρα ολόκληρη από την οποία άναψε η φλόγα του ολυμπιακού ιδεώδους», πρόσθεσε ο κ. Σέγκος.