15 Ιουλίου, 2024

Ηράκλειο: Συνεχίζει την περιοδεία του στις γειτονιές του Ηρακλείου ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει την περιοδεία του στις γειτονιές του Ηρακλείου ο Μιχάλης Καραμαλάκης. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος συνοδευόμενος από μέλη της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας» αυτή τη φορά βρέθηκε στην πλατεία και στις γειτονιές των Καμινίων αλλά και στα καταστήματα της περιοχής που βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

Κατά την παρουσία του στα Καμίνια ο Μιχάλης Καραμαλάκης έτυχε θερμής υποδοχής τόσο από τους μόνιμους κατοίκους όσο και από τους καταστηματάρχες που έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι, να τον αγκαλιάσουν και να του ευχηθούν «καλή δύναμη» και «καλή επιτυχία» στον προεκλογικό αγώνα της παράταξής του. Όσοι συναντήθηκαν με τον υποψήφιο Δήμαρχο αλλά και τους υποψηφίους του, δεν παρέλειψαν να θίξουν τα κακώς κείμενα της περιοχής αλλά και να εκφράσουν την ανάγκη ενός σχεδιασμού για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της. Όπως τους διαβεβαίωσε, πρωταρχικό μέλημά του είναι η καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών αλλά και η πιο εύκολη καθημερινότητά τους.

Μάλιστα, δήλωσε:

«Συνεχίζουμε τις περιοδείες και τον αγώνα μας για ένα ανθρώπινο, σύγχρονο και ευρωπαϊκό Ηράκλειο. Ακούμε καθημερινά, προσεκτικά όλους τους πολίτες και καταγράφουμε τις απόψεις τους για ένα καλύτερο αύριο για το Ηράκλειο. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους Ηρακλειώτες πως ο συνδυασμός μας έχει πρόγραμμα και άμεσες λύσεις για να αλλάξει άρδην η εικόνα του Δήμου Ηρακλείου απ’ άκρη σε άκρη του. Για το λόγο αυτό τους ζητάμε να μας εμπιστευτούν και να μας τιμήσουν με την ψήφο τους στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές».