1 Οκτωβρίου, 2023

Ηράκλειο: Συνάντηση του Δημάρχου Χερσονήσου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Χερσονήσου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού – Συνεννόηση για τα επόμενα βήματα

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η συνάντηση του Δημάρχου Χερσονήσου Γιάννη Σέγκου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Κώστα Αναστασάκη, με αντικείμενο τη δρομολόγηση του έργου κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου των Μαλίων.
Τα επόμενα βήματα τα οποία συμφωνήθηκαν, θα βάλουν οριστικά σε τροχιά υλοποίησης το έργο που αποτελεί για χρόνια αίτημα της τοπικής κοινωνίας.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται η τροποποίηση της απόφασης ένταξης του έργου (με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 2.000.000 ευρώ) ώστε να ακολουθήσει η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης και εν συνεχεία η δημοπράτηση του κλειστού γυμναστηρίου.
Ο Δήμαρχος Χερσονήσου ευχήθηκε στον κ. Βρούτση καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και δήλωσε : «Οριστικά και αμετάκλητα βάζουμε σε τροχιά υλοποίησης ένα πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή των Μαλίων. Η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην αναβάθμιση των υποδομών για τη στήριξη του μαζικού αθλητισμού που αποτελεί καίριο συστατικό αναβάθμισης της ποιότητας ζωής. Δημιουργούμε τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για την προώθηση του αθλητισμού με γνώμονα την υγιή ανάπτυξη της κοινωνίας μέσα από τα οφέλη του».