4 Ιουλίου, 2024

Ηράκλειο: Στις 5, 6 και 7 Ιουλίου το Matala Beach Festival επιστρέφει στη διάσημη παραλία

 Από κόσμο, μελωδίες και ατμόσφαιρα από την εποχή των χίπις θα πλημμυρίσει η διάσημη παραλία των Ματάλων. Το τριήμερο 5, 6 και 7 Ιουλίου το Matala Beach Festival ανοίγει τις πόρτες του για 11η συνεχόμενη χρονιά, με δωρεάν είσοδο και με τους διοργανωτές και τους δημοφιλείς καλλιτέχνες που συμμετέχουν να υπόσχονται στους χιλιάδες επισκέπτες μια εμπειρία γεμάτη μουσική, χαρά και ανεμελιά.

Με τη φλόγα του θρυλικού πνεύματος των «παιδιών των λουλουδιών» να ζωντανεύει ξανά, το φεστιβάλ, που έχει γίνει πλέον θεσμός, επιστρέφει και φέτος με ένα εντυπωσιακό lineup που περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους και δημοφιλείς καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν η εκρηκτική Μαρίνα Σάττι με την ξεχωριστή φωνή και ενέργεια της, ο μοναδικός ΡΟΥΣ με τις ανατρεπτικές του μελωδίες, και ο πάντα εντυπωσιακός Toni Sfinos που για μια ακόμη χρονιά ετοιμάζει ένα μουσικό ταξίδι πίσω στο χρόνο με το μοναδικό του στυλ.

Επίσης, η Παυλίνα Βουλγαράκη θα μοιραστεί με τον κόσμο τις ατμοσφαιρικές της μελωδίες, ενώ οι 48 ORES θα παρουσιάσουν επί σκηνής ένα δυναμικό live γεμάτο κέφι και χορό.

Την ατμόσφαιρα συμπληρώνουν οι Chris Child, Pissi & Junior Mi by YUCATAN και GEMMA με τις ιδιαίτερες τους μουσικές προτάσεις. Το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει και εντυπωσιακά tribute acts σε θρυλικές μπάντες όπως οι Doors, Coldplay, AC DC και Motorhead.

Με το πλούσιο καλλιτεχνικό του πρόγραμμα το Matala Beach Festival έρχεται στην καρδιά του καλοκαιριού να χαρίσει αμέτρητες μουσικές αναμνήσεις κάτω από τον ήλιο της Κρήτης.

Στο πλαίσιο των παράλληλων δραστηριοτήτων του, το Matala Beach Festival φιλοξενεί και φέτος το «Matala Busking Project» που υποδέχεται και αγκαλιάζει όλους τους ανεξάρτητους «καλλιτέχνες δρόμου», που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του οικισμού.

Την διοργάνωση επιμελούνται η «Μάταλα Δήμου Φαιστού Μονομετοχική Δημοτική Α.Ε.», ο Δήμος Φαιστού και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πιτσιδιών – Ματάλων. Συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης και η Παγκρήτια Συνέλευση Νέων «Youth Crete».

Για περισσότερες πληροφορίες στα social media:
Matala Beach Festival και στη σελίδα matalabeachfestival.org

Πηγή: daypress.gr